André Hazes jr maakt Oudje zkt. Vrouwtje voor SBS 6

SBS 6 gaat he-le-maal los met bejaardentelevisie. Na De Wereld Rond Met 80-Jarigen en het gisteren begonnen De Wereld Volgens 80-Jarigen, brengt André Hazes jr nu een datingshow voor bejaarden. Dat heeft een woordvoerder laten weten. Oudje zkt. Vrouwtje begint in het najaar en is een ‘speciale datingshow voor mensen op leeftijd’. “Krasse knarren en grijze ladies zullen met hulp van presentator André Hazes de stoute liefdesschoenen aantrekken en op zoek gaan naar een partner.

Er worden momenteel kandidaten gezocht. “Voor deze leuke maar zeker ook serieuze feelgood show zijn we op zoek naar 70-plussers. Dames en heren op leeftijd die vitaal en charmant genoeg zijn om hun hart nog één keer open te zetten.”

Een beetje eigengereid mogen ze best zijn, aldus de woordvoerder. “Senioren weten per slot van rekening heel goed wat ze wél en vooral wat ze níet (meer) willen. Eén ding moeten alle kandidaten in spe wel bezitten: nieuwsgierigheid om de juiste partner te zoeken. Stel je voor dat het lukt. Dat zou mooi zijn, want het is nooit te laat om innig lief te hebben! Oudje zkt. vrouwtje, liefde kent geen leeftijd!

NPO 1 zond recentelijk ook een datingshow voor bejaarden uit: Hotel Romantiek met Marlijn Weerdenburgafgeslagen. Dat programma, dat was door Omroep MAX, was geen grote hit.

Oudje zkt. Vrouwtje wordt geproduceerd door Talpa Producties en is in het najaar van 2018 te zien bij SBS6.

Lees ook: John de Mol geeft André Hazes jr. twee tv-shows (29 december 2017)

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen