Alle gasten nieuw seizoen Naar Bed Met Irene bekend

Irene Moors heeft alle gasten van het nieuwe seizoen van haar talkshow Naar Bed Met Irene bekendgemaakt. Onder hen bevindt zich onder meer haar vroegere RTL 4-collega Carlo Boszhard. Dat is te zien op sociale media. Naast Boszhard maken ook Paul de Leeuw, Sonja Bakker, OG3NE, Gerard Joling, Angela Groothuizen, Nick Schilder en Brigitte Kaandorp hun opwachting. De eerste nieuwe aflevering is op 21 april op zender. De nieuwe serie telt dus in totaal acht afleveringen.

Naar Bed Met Irene was in november 2016 voor het eerst te zien, maar kende een moeilijke start. De kijker bleef weg en al na twee afleveringen werd besloten om af te stappen van het live uitzenden.

Bovendien was Moors zó geobsedeerd door negatieve reacties op social media, dat het social-media-aspect ook uit het programma verdween. “Daardoor werd het programma veel rustiger“, zei de presentatrice eerder.

De eerste acht gasten waren Jan Kooijman (360.000 kijkers), Katja Schuurman (348.000 kijkers), Tjitske Reidinga (294.000 kijkers), Gert Verhulst (277.000 kijkers), André Hazes jr. (418.000 kijkers), Guido Weijers (339.000 kijkers), Patty Brard (369.000 kijkers) en Frans Bauer (469.000 kijkers).

Eigenlijk zou het tweede seizoen van Naar Bed Met Irene afgelopen najaar beginnen, maar dat werd met een halfjaar uitgesteld.

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

Foto: Facebook

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen