538 overweegt serieus om Frank Dane te passeren

Radio 538 overweegt serieus om Edwin Evers níet op te laten volgen door Frank Dane. Dat heeft de Talpa-zender laten weten aan Shownieuws. Eigenlijk gaat heel medialand er vanuit dat Dane vanaf 2019 dé nieuwe ochtendjock van 538 is, maar dat is volgens Talpa nog onzeker. “Dat Frank Dane de opvolger wordt van Edwin Evers in de ochtendshow is door 538 niet officieel bevestigd. De kans dat hij dat gaat doen is aanwezig maar er worden ook nog andere opties serieus overwogen.”

Volgens De Telegraaf gaat Dane als de nieuwe Edwin Evers 500.000 euro verdienen, maar ook dat is volgens Talpa niet juist. “Het bedrag van 500.000 euro zoals eerder vandaag genoemd in De Telegraaf is totaal uit de lucht gegrepen en raakt kant noch wal.

Shownieuws-expert Koos van Plateringen begrijpt wel dat Radio 538 Dane niet direct naar voren schuift. “Het is niet zomaar een plek, hè? Je moet wel even goed nadenken wie je daar neerzet.

Bij RTL Boulevard werd vooral jaloers gereageerd op de vijf ton waarover gespeculeerd wordt. “Het is een hoop geld”, zei Bridget Maasland. En Luuk Ikink: “Ja, een hoop geld. Zeker weten, ja.

Zelf liet Dane vrijdag nog weten aan Shownieuws: “Ik heb natuurlijk zelf een paar weken geleden gezegd dat het een droom zou zijn voor mij om dat te mogen doen, maar hij zit hier nog tot het einde van het jaar, dus ja… We zullen zien.

Foto: RTL Boulevard

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen