538-medewerkers snikkend voor radio om Evers-exit

Medewerkers van Radio 538 zaten vrijdag snikkend voor de radio toen Edwin Evers live on air zijn vertrek bij de radiozender bekendmaakte. Dat heeft 538-collega Mark Labrand gezegd in Shownieuws. Het was volgens Labrand één emotionele toestand. “We zijn ons echt de tandjes geschrokken bij 538. Ja, ook bij 538 wordt er net als ieder bedrijf heen en weer geroddeld. De ene keer hoor je dat hij zou hebben bijgetekend, de andere keer hoor je dat hij dat niet heeft gedaan.”

Veel mensen hielden daardoor de hoop dat Evers zou blijven. “Als het dan in één keer zo bekend wordt gemaakt voor het ganse land, dan is het ook voor ons allemaal schrikken. Ik heb ook echt een hele hoop collega’s op dat moment snikkend voor de radio zien zitten.”

Ook Labrand zelf zag het niet aankomen. “Ik had hem echt totáál niet zien aankomen. Ik had de roddels de afgelopen weken ook niet echt meegekregen. Ik heb dat eigenlijk een beetje achteraf gehoord.”

Persoonlijk vind ik het ontzettend jammer dat Edwin gaat stoppen. Als puber bij mijn ouders luisterde ik het al en daardoor ben ik van radio gaan houden. Wat Edwin met zijn team heeft neergezet is echt uniek. Alsof je eigenlijk de ochtendkrant pakte en daarop op play drukte.”

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen