Willibrord Frequin wordt na dood begraven in Blaricum

De vroegere SBS 6-ster Willibrord Frequin wordt na zijn dood begraven in Blaricum. De uitvaart vindt plaats in een restaurant. Dat laat de presentator weten in weekblad Story. Na de TIA’s die hem vorig jaar troffen heeft Frequin besloten om zijn uitvaart vast te regelen. “Ik heb laten beschrijven hoe ik het wil hebben. Mijn begrafenis zal worden gehouden in café Moeke Spijkstra, mijn vaste restaurant in Blaricum. Dat wordt een vrolijk feest, waarbij mijn kist in de kroeg zal komen te staan.

Frequin wil na zijn overlijden geen treurnis. “Het wordt een afscheid met een lach, zo wil ik het. Ik heb een mooi leven gehad en daar mag ook op een mooie manier bij stilgestaan worden.”

Wat gaat er allemaal gebeuren op zijn uitvaart? “Er zullen deze dag optredens worden verzorgd en er kan door mijn familie, vrienden en vriendinnen lekker worden gegeten en gedronken.”

Frequin is een ander mens geworden. “Ik geniet nu meer dan ooit van het leven, maak geen ruzie meer en zoek nog meer de gezelligheid op.

Lees ook: Helpt Willibrord-methode de lineaire tv omhoog? (september 2017)

Het Story-interview met Willibord Frequin kunt u lezen via Blendle.

Foto: PowNews

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen