Willibrord Frequin: ‘Rot op, Dieuwertje Blok!’

Willibrord Frequin vindt dat Dieuwertje Blok vorige week een ongelooflijke zeur was tijdens haar tafeldamegesprekje in De Wereld Draait Door. Dat laat hij weten in een video-interview met Metro. Blok protesteerde fel tegen de mannen van Voetbal Inside en botste daardoor met Matthijs van Nieuwkerk, die juist fan is van de talkshow op RTL 7. Ook Frequin vindt het ongelooflijk vermoeiend dat Blok begon te zeuren om de transgendergrap. “Dieuwertje Blok, rot toch op met je gezeik.

Het is een zeurende vrouw, vindt Frequin. “Ik vind je een prachtige vrouw, een leuke vrouw – ik heb zelfs een keer met jou in bed gelegen, zoals je je misschien herinnert – maar het is gewoon te gek voor woorden dat jij zo boos bent op René. Het is een gewoon een heel geweldige man. Een lieve man.

Zelfs de politiek bemoeide zich met de transgendergrap. “Die mensen die boos zijn, zoals van de Partij van de Arbeid: gaan jullie godverdomme eerst even zorgen dat je een paar zetels meer haalt man, in plaats van lopen te zeiken over René van der Gijp. Flikker toch op man. Schaam je!

Al dat gezeik over mijn zeer goede vriend René van der Gijp, dat is werkelijk belachelijk. Ik heb er zelfs een paar woordjes over opgeschreven. Dat zijn: nihilisten, zuurpruimen en nitwitten.

Metro sprak ook met andere betrokkenen en kenners, waaronder Wilfred Genee en Angela de Jong. De video van Metro ziet u onderstaand:

Foto: Metro, YouTube

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen