Wietze de Jager wordt dj bij marktleider Radio 538

Wietze de Jager keert bijna een jaar na zijn radioruzie met Mattie Valk op Qmusic terug op de radio met een eigen show op marktleider Radio 538. Dat heeft Talpa Radio laten weten. De Jager begint in maart met zijn programma. “Ik ben weer terug on air! Het is fantastisch om weer radio te mogen maken. En ik ben trots dat ik bekend mag maken dat ik voor Radio 538 aan de slag ga. Hiermee is de cirkel weer rond. Wat ik ga doen voor het mooiste radiostation van Nederland laat ik binnenkort weten.

Menno de Boer, radiodirecteur van Radio 538, is eveneens content. “Wij zijn onwijs blij met Wietze in het 538-team: hij heeft zoveel passie voor radio en gevoel voor humor en is daarnaast een erg fijn mens! Wietze loopt over van de ideeën en kan niet wachten om binnenkort meer uit de doeken te doen over zijn nieuwe show. Mooie tijden!

Eigenlijk zou De Jager vorig jaar samen met Valk overstappen naar Talpa Radio, om daar een ochtendshow op Sky Radio te gaan maken. Achter de rug van De Jager om tekende Valk echter stiekem in zijn eentje een contract bij Q.

Het leidde tot de breuk van het bekende radioduo Mattie & Wietze. De Jager stapte alsnog over naar Talpa, waar hij momenteel het SBS 6-programma Shownieuws maakt.

Binnenkort komt daar dus een radioprogramma bij. Op welk tijdstip dat is, is nog niet bekend.

Zie ook het filmpje dat Wietze de Jager vanochtend op Instagram plaatste:

DE ONTKNOPING! #partlll

Een bericht gedeeld door Wietze de Jager (@wietzedej) op

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen