‘Wendy van Dijk heel blij met vertrek Erland Galjaard’

Geplaatst op Fri 16 Feb 2018 om 14:00

Wendy van Dijk is heel erg blij met het vertrek van Erland Galjaard als tv-baas van RTL. Daardoor zal hij namelijk vaker thuis zijn. Dat heeft showdeskundige Koos van Plateringen gezegd in Shownieuws. Van Dijk heeft momenteel een bevoorrechte positie als vrouw van de baas. Zo dwong ze de presentatie van Wie Ben Ik? af bij haar man, waardoor collegapresentatoren kansloos waren. Die bevoorrechte positie is straks verleden tijd, maar toch is Van Dijk volgens Van Plateringen heel blij.

Volgens Van Plateringen wil Van Dijk haar Galjaard vaker op de bank hebben zitten. “Wendy vindt het jammer, maar ze is natuurlijk ook heel blij, want ze gaat haar man veel vaker zien. De andere sterren vinden het jammer, maar zijn ook blij. Ze wensen hem wel het allerbeste en begrijpen het natuurlijk ook wel dat hij weggaat.”

Galjaard zal wel gemist worden door de RTL-sterren, denkt Van Plateringen. “Ze vinden het jammer, want hij is een zeer gewaardeerde collega. Een jonge vent, altijd energiek, ook vaak op feestjes aanwezig, waar hij even draait en gezellig aanwezig is.”

Had Van Plateringen het vertrek eigenlijk zien aankomen. “Het was niet echt een verrassing. We wisten eigenlijk wel dat hij niet meer zo heel erg lang bij RTL zou blijven. Hij heeft zó veel successen gehad daar.

Momenteel lijkt Galjaard drukker met dj’en dan met tv-baas spelen. “Hij doet het best wel goed en professioneel. Misschien gaat hij dat wel uitbreiden.”

Verder is hij vooral veel thuis en dat kan ook wel na heel lang en heel hard werken. Wendy van Dijk zal blij zijn dat ze haar man vaker zal zien.”

Foto: RTL Boulevard
29 Reacties op “‘Wendy van Dijk heel blij met vertrek Erland Galjaard’”


 1. Mario

  lekker samen hutje op de hei in Urk.

 2. Mark

  Koos is de nieuwe Albert.

 3. Ludmilla

  Zodra de nieuwe programmabaas er is, zullen ze zeeën van tijd hebben om samen op de bank te zitten. Eindelijk. God bestaat toch.

 4. Dionne S.

  Ik zou Humberto ook wel wat vaker willen zien.

 5. robb

  Wat een dom mens.

 6. T

  Kan hij haar ook niet meenemen bij RTL vandaan? Die vrouw heeft de persoonlijkheid van een kamerplant.

 7. Evelien

  Lekker voorgoed emigreren naar hun huis in Ibiza en het hele andere RTL inteelt zooitje meenemen (Tan, Meulendijk, Ikink en de zgn vloggers/bloggers van Boulevard)

 8. Frank

  Ga maar gauw weg dunne enge Wendy met je vent. Op naar Ibiza en kom nooit meer terug. We missen je niet. Neem die dikke Martijn ook gelijk mee zijn we daar ook van af.

 9. ali

  Ik denk dat Wendy helemaal niet blij is. ze is met hem getrouwd voor haar carriere. binnenkort op mc : Galjaard en Wendy gaan scheiden.

 10. Bernard

  Waar komt al die haat jegens Erland en Wendy van toch vandaan?
  Het lijken mij juist hele aardige mensen die van een feestje houden en waar je goed mee kunt praten.

 11. Rodrigo

  Martijn zit zowiezo tot 2022 nog bij RTL, hij heeft tot dan een contract Frank.

 12. dirk

  Nou Wendy zelf nog ophoepelen.

 13. Enzo Voort

  Wendy getrouwd met de werkgever zonder werk; hoe trouw kun je blijven?

 14. Bep

  Eerlijk gezegd vind ik het allemaal een stelletje gladjakkers bij RTL.Één grote kliek die alles doen om hun levensstijl te kunnen bekostigen. Er zullen er binnenkort toch wat moeten verhuizen nu hun contract niet verlengd gaat worden.Anderen krijgen nu eindelijk eens een kans om ook bij tv te gaan werken.De échte talenten.

 15. Martijn

  Ik hoop dat Thiijs Römer ook snel verdwijnt als ‘hoofd drama’. Ook zo’n cokesnuiver die er niks van snapt.

 16. Henny Huisman

  Je hoeft maar een minuutje naar bewegend beeld van hem te bekijken en de kwalificatie ‘eng’ valt al vrij snel. Enge vent.

 17. Jack Wolff

  Onthoud comment: scheiding in 5, 4, 3, 2….

 18. Peter

  Wanneer ze Wendy en Thijs eruit trappen hoeven ze gern 20% van de werknemers te ontslaan. Dan zijn ze al aan de kostenbesparing.

 19. Johan

  Van Plateringen moet simpelweg worden neergeknald. Misselijkmakend slijmwijf

 20. Harrie-onrust

  it giet oan!

 21. Ano Nymous

  Wendy en Erland gaan zo vaak thuis zijn dat er spanningen in het huwelijk zullen ontstaan. Want behalve Erland ziet niemand verder enig talent in Van Dijk…

 22. Rutten

  Als ik Show Nieuws kijk dan is het net of ik in een roddelrubriek ben terecht gekomen het is de ene roddel na de ander en hoe meer homo`s hoe beter het lijkt te scoren.

 23. Wendela

  Zou fijn zijn als Wendy ook weg zou moeten en Martijn dan meeneemt. Kan zij haar Galjaard nog véél vaker zien.

 24. Mevrouw van ter Vis

  Die hele kliek moet zo erg nooit meer op TV, al die psychiatrische gevallen, Ruben Nicolai en Gordon als eersten, Zoeffffff opzouten, ontslagbrief en geen uitkering. Niks, afgelopen met die gemene onzinnige flauwekul en dat valse lachen.

 25. Samantha en Jim

  Mag deze stem van Holland nu eindelijk ook weg dit walgelijke Voice, het is allemaal zo vreselijk amateuristisch, lelijke kleding, stemmen en vooral allemaal erg afschuwelijke gele tanden, Anouk heeft een kunstgebit trouwens, en wat die enge Jamai nou? Het mag niet meer zo deze onzin, het Nederlandse publiek is intelligenter. Martijn Krabbé ontploft bijna van de corpuletie, wat een dikke kop. Het is allemaal vieze incest, bijna nog erger dan de NPO, hoewel dat het allerergste gemeenste is.

 26. Martijn Krabbé

  Ik kom elke dag 2 kilo aan.

 27. Cindy

  Wat een treurig volk hier zeg. Domme inhoudsloze reacties.

 28. Joop55

  Hopelijk zorgt het er tevens voor dat haar nieuw baas dr op de schopstoel zet, slijmjurk.

 29. SOLANGE

  Wat zullen ze zich aan elkaar gaan irriteren whaaaaaaaaaa

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.