Tweede seizoen De Luizenmoeder is een feit

Het lag al in de lijn der verwachting, maar het is vanavond definitief geworden: NPO 3’s meest bekeken programma ooit, De Luizenmoeder, keert in 2019 terug voor een tweede seizoen. Dat heeft Avrotros laten weten. De Luizenmoeder verbaast vriend en vijand met de torenhoge kijkcijfers op zondagavond; gisteren werd met 3,5 miljoen lineaire kijkers een nieuw record gevestigd. “Met deze cijfers op ons rapport, kan een tweede seizoen De Luizenmoeder natuurlijk niet uitblijven…“, twittert de omroep.

Ilse Warringa, die Juf Ank speelt in de hitserie, vertelde vorige week al te hebben nagedacht over een tweede seizoen. “We hebben genoeg inspiratie voor een tweede reeks en de eerste drie afleveringen heb ik al in het hoofd zitten. Ik heb goede hoop dat we een tweede seizoen kunnen maken.

Ze waarschuwde wel dat er op korte termijn groen licht nodig was. “Als we volgend jaar op hetzelfde tijdstip een tweede reeks klaar willen hebben, dan moeten we meteen beginnen met schrijven. Dan kunnen de afleveringen van de serie na de zomer opgenomen worden.

De Luizenmoeder heeft er nu vier van de tien afleveringen op zitten.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen