Telegraaf pakt uit met ‘slachtoffer’ Gordons neplover

RTL Boulevard en Shownieuws hebben drie dagen lang aandacht besteed aan de ‘nieuwe vriend’ van Gordon die er een dubbelleven op na zou houden. Gordon nagelde hem op social media aan de schandpaal, nepvriend Kevin dreigde met een kort geding, waarna de artiest zijn foto’s alsnog van het internet afhaalde. Maar van De Telegraaf is deze Kevin uit Almere nog niet af. Vandaag laat de krant de jongedame Ashley (20) aan het woord, die net als Gordon ‘slachtoffer’ was van Kevin.

Net als Gordon dacht ook Ashley een relatie te hebben met deze Kevin. “Ik was op 16 november 2017 wat aan het tinderen, toen ik Kevin tegenkwam“, vertelt ze. “We kregen een relatie, al zagen we elkaar niet dagelijks. Hij zei dat hij met mij wilde samenwonen en zelfs dat hij op den duur kinderen met mij wilde.

Wat Ashley niet wist, is dat Kevin op oudejaarsavond samen met Gordon was. “Kevin was begin december op vakantie gegaan en wilde niet zeggen waar hij naartoe ging. ’Ik zit er even doorheen’, verklaarde hij. Ik vertrouwde hem en gaf hem de ruimte om op te laden. Later bleek dus dat hij met Gordon in Zuid-Afrika zat.

Toen Gordon aan het begin deze week zijn nieuwe ‘lover’ Kevin onthulde, kwamen er veel reacties van bedrogen meisjes binnen. “Gordon is erachter gekomen doordat diverse meiden berichten naar hem hebben gestuurd. Hij heeft namelijk niet alleen mij ’ernaast’ gehad, ook nog diverse andere vrouwen, die hij heeft bedreigd en mishandeld, zo lijkt het nu. Ik begrijp gewoon niet dat iemand zoiets kan doen.

Een groot interview met Ashley kunt u vandaag lezen in De Telegraaf, via Blendle.

Lees ook:
Gordon in shock: ‘Nieuwe vriend heeft dubbelleven’ (maandag)
Gordons ‘vriend’: ‘Hij dreigde mijn carrière te schaden’ (dinsdag)
BLVD toont neplover Gordon niet, Shownieuws wel (dinsdag)
John vierde oudejaarsavond met Gordon en neplover (woensdag)
Gordon haalt foto’s ‘neplover’ van social media af (woensdag)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen