RTL 4-ster John Williams op spoedeisende hulp

RTL 4-ster John Williams is vorige week zaterdag om half zeven ’s ochtends op de spoedeisende hulp van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven beland. Dat bevestigt de presentator aan weekblad Story. Williams werd daar naartoe gebracht vanuit een carnavalsfeest in het plaatselijke Pullman Hotel. Iemand die ook op de spoedeisende hulp zat heeft Story gezegd dat Williams daar wazig uit zijn ogen keek en dat hij bevestigend antwoordde toen hij gevraagd werd naar drugsgebruik.

Volgens die ooggetuige zei Williams ‘ja’ toen de dokteren hem vroegen of hij drugs had gebruikt. “Maar dat viel eerlijk gezegd ook lastig te ontkennen: je kon echt aan alles merken dat hij bedwelmende middelen had gehad.

De Story vond het een vreemd verhaal, omdat Williams bekendstaat als een sportieve man, die ook regelmatig voetbalt. Bovendien is hij vaak in de sportschool en leidt hij samen met zijn vriendin een rustig bestaan, aldus het blad.

Inmiddels heeft Williams al gereageerd op de verdachtmakingen. Zijn verklaring luidt: “Ja, ik ben inderdáád die nacht in dat ziekenhuis onderzocht. Maar dat had níéts met drank of drugs te maken! Ik ben naar de spoedeisende hulp geweest omdat ik een splinter in mijn vinger had, en dat deed nogal pijn.

Het Story-artikel ‘John in carnavalsnacht op Spoedeisende Hulp! – RTL-presentator onderzocht na cocktail van drank en drugs’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL, Nick van Ormondt

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen