Radio 538 blijft prominent aanwezig bij de Spelen

Geplaatst op Tue 20 Feb 2018 om 16:00

Radio 538 en sportkoepel NOC*NSF verlengen hun strategisch partnerschap tot en met tenminste 31 december 2020. Dat is vanmorgen bekendgemaakt in de uitzending van ‘Evers Staat Op in PyeongChang’. Radio 538 is sinds de Olympische Spelen van 2000 in Sydney officieel radiopartner van de sportkoepel en is prominent aanwezig op het grootste sportevent van de wereld. “Radio 538 is 18 jaar met succes onze radiopartner“, zegt directeur Gerard Dielessen van NOC*NSF.

Dielessen vervolgt: “We verlengen dit partnership graag tot tenminste 31 december 2020. 538 is een prachtig vooruitstrevend radiostation in Nederland en voor ons een zeer belangrijk platform om TeamNL onder de aandacht te brengen bij de fans. Ook via nog samen te ontwikkelen vernieuwende interactieve concepten.”

Menno Koningsberger, algemeen directeur van Talpa Radio, zegt: “Radio 538 omarmt sportevents waar nationale Oranje ploegen en individuele sporters aan meedoen, zoals de Olympische Spelen. In 2000 ging Edwin Evers met zijn team voor Radio 538 voor het eerst naar de Olympische Spelen en sindsdien hebben we geen editie overgeslagen.”

Topsporters, medaillewinnaars, prominenten en artiesten zijn te gast in de 538-studio op locatie. Dankzij de samenwerking met NOC*NSF zit de 538-luisteraar heel dichtbij het Olympisch vuur. We zijn erg trots dat we de komende jaren partners blijven met NOC*NSF.”

Vrijdag kregen Edwin Evers en zijn team al een officiële dankbetuiging uit naam van NOC*NSF en Heineken omdat zij voor de tiende keer vanuit het Holland Heineken House het programma Evers Staat Op uitzenden. Aan de samenwerking die in 2000 begon komt voorlopig nog geen einde.

Foto: Radio 538
12 Reacties op “Radio 538 blijft prominent aanwezig bij de Spelen”


 1. M

  538 is een arrogante radio zender geworden,jocks die nooit meer een laatste programma mochten maken! Niels Hoogland,Barry Paf en Lindo Duvall,Ruud de Wild die zijn middag programma verloor aan die vervelende Coen en Sander,Rick van Velthuysen die door 538 zijn side kick Erik Jan Rosendahl per direct ontsloeg vanwege een grap over duitsers

 2. M

  Dit keer zullen ze niet meer de nummer 1 van Nederland worden daarvoor is het markt aandeel van Radio 2 te groot

 3. Willem

  Klote zender. Peter van Dam radiomaker 6 januari jl overleden.

 4. Koekie

  ik heb meer van Mattie van Q-Music gezien bij de Olympische spelen dan van radio 538!

 5. John

  Luister liever naar Radio 10, maar ieder zijn ding.

 6. Ronald - HD

  Jeetje wat een haat. Ik luister nog steeds iedere ochtend met veel plezier, blijkbaar niet als enige.

 7. Mathijs

  Ik luister nog steeds graag naar Evers staat op.

 8. Barbara

  Wij van Mediators luisteren elke dag mee, zodat we er jou wat over kunnen vertellen!

  Krijg jouw wekelijkse dosis medianieuws in audioformaat https://soundcloud.com/user-77075810/02-de-kneu-de-toekomst-van-dumpert-reeten-en-hoe-theun-bijna-social-doekoes-ging-maken

 9. Rogier

  Evers staat op was op 3FM nog leuk, maar nu zo’n koffietijdachterhaald programma… jammer…

 10. Maggoos

  Edwin Everts is de Erland Galjaard. Al jaren zegt men dat hij ouderwets is en nog steeds denkt hij een goede koers te varen. Arrogantie of onkundigheid om te veranderen.

 11. Dagelijke D.Rol

  Heerlijke zender!
  Top samenwerking!
  Alle zure staats adapten zijn teleurgesteld lees ik!

 12. Peter van Roest

  Heerlijke zender hahahahahhahahahahha

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.