Presentatie Wie Ben Ik onveranderd: Wendy van Dijk

Wendy van Dijk blijft het gezicht van de RTL 4-show Wie Ben Ik?, ook nu voor de tweede keer de bezetting van de teamcaptains-krukken verandert. Dat blijkt uit een foto op de instagrampagina van de presentatrice. Toen Wie Ben Ik? in 2013 voor het eerst terugkeerde op RTL 4, maakte Wendy van Dijk handig gebruik van haar bevoorrechte positie als vrouw van zenderbaas Erland Galjaard door de presentatie van het programma te claimen. Collegapresentatoren maakten daardoor geen kans.

Van Dijk wilde de show koste wat kost aan elkaar praten en liet dat ook aan haar liefdespartner weten. “Toen Erland liet vallen dat hij Wie Ben Ik? terug ging brengen, zei ik echt meteen: ‘Eén ding: dat ga ík presenteren.’ Hij zei: ‘Huh, wil je dat?’ Toen zei ik: ‘Wil ik dat? Ja, natuurlijk! Daar ben ik begonnen. Dat móet ik gewoon‘”, zei ze destijds.

Galjaard is gek op zijn Van Dijk en zal haar geen enkel verzoek weigeren. Gisteren was het Valentijnsdag en trakteerde hij zijn favoriete presentatrice op een mooie bos rozen. “Dingdong! Aaaaah. Van mijn Valentijn.. wie oh wie? Erland Galjaard! Dank schatje, you are my valentine, ❤️“, liet ze weten in haar post.

Nu laat ze dus op haar instagrampagina weten dat ze de presentatrice van Wie Ben Ik? blijft doen, ondanks dat de teamcaptains veranderen: voortaan gaan Ruben Nicolai en Tijl Beckand dat doen.

Vanochtend werd overigens bekend dat Erland Galjaard na 21 jaar vertrekt bij RTL. Het is niet bekend wat de gevolgen voor Wendy van Dijk zijn, die met een imagoprobleem kampt.

De Wie Ben Ik?-post van Wendy van Dijk ziet u onderstaand:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen