‘Patricia Paay doet tv-therapie voor het geld’

De meest waarschijnlijke reden voor de deelname van Patricia Paay aan de nieuwe BN’er-therapieshow van RTL is geld. Dat zei showdeskundige Koos van Plateringen dinsdag in Shownieuws. Presentatrice Shelly Sterk verbaast zich over haar deelname. “Ik vraag me af waarom je dat zou willen laten filmen“, zei ze. Van Plateringen daarop: “Het betaalt ook goed, hè. Ik denk dat dat een van de redenen ook is. Ik vind het ook dapper van haar hoor. Ik gun haar meer rust en een goede toekomst.”

Sterk denkt dat geld geen rol moet spelen als het gaat over je psychische welzijn. “Je zou ook kunnen denken: als je rust wil, dan doe je dat lekker zonder camera’s.”

De showrubriek zocht Paay op tijdens de opnames van Pottenbakken met de Sterren – daar doet ze ook al aan mee – en daar verklaarde ze haar deelname als volgt: “Ik merk dat toch wel sommige mensen iets willen weten van hoe het nou zit in mijn hoofd en hoe ik me voel. Daar wil ik wel voor gaan zitten, ja. Over wat het met me doet.

Paay is voor haar deelname aan de therapieshow zorgvuldig gescreend. “Ze moeten alles weten, bijvoorbeeld of ik ooit bij een psychiater ben geweest. Nou, nooit. Nooit nodig gehad ook. Ik dacht: weet je? Ik kan ook mijn neus de andere kant uitzetten.

Nu is ze nog even druk met de pottenbakkersshow. “Je kunt je er inderdaad helemaal in verliezen. Je hoort niets meer, je ziet niets meer en dat wist ik wel dat dat zou gebeuren. Ik had het even nodig, dus dat is wel lekker.

Lees ook: Patricia Paay spreekt zich uit tegen kapsalon (23 januari)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen