Patricia gaat plasrel verwerken in therapieshow RTL

Patricia Paay gaat de psychische klap die ze te verwerken kreeg na het lekken van haar plasseksvideo verwerken in een therapieprogramma op RTL. Dat vertelt de televisiediva vandaag in het AD. RTL lanceert volgens Paay een programma waarin bekende Nederlanders in therapie gaan. Daar zal ze zelf één van zijn. Op de vraag waarom ze haar psychische sores op de tv slingert, antwoordt ze: “Ik wil mensen graag dat proces laten zien. En dat je écht een positieve draai aan je leven kunt geven.”

Inmiddels gaat het weer wat beter met de 68-jarige societyster. “Ik ben daar natuurlijk verschrikkelijk van geschrokken en was mijn vrolijke zelf even helemaal kwijt.”

Achter de schermen heeft Paay al professionele hulp gezocht. “Het hebben van een lifecoach is heel interessant. Ik kan er weer tegenaan, kan weer lachen, alles is weer leuk. Volgens mij is het nuttig om de weg daarnaartoe aan een groot publiek te laten zien.”

Merkwaardig genoeg wil RTL de komst van het programma ‘bevestigen noch ontkennen’, oftewel de gebruikelijke mysterie rondom zo’n beetje ieder tv-project.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen