Özcan Akyol: ‘RTL Boulevard zit vol enge narcisten’

Schrijver Özcan Akyol, bekend als tafelheer in De Wereld Draait Door, vindt DWDD-concurrent RTL Boulevard een programma vol narcisten. Dat schrijft hij in de VARAgids. RTL Boulevard is sinds het vertrek van Albert Verlinde een ietwat kil programma geworden met deskundigen die over elkaar heen buitelen om hun mening te verkondigen. Het wordt weleens omschreven als een egoparade en daar is Akyol het wel mee eens. “Boulevard is werkelijk een vreselijk programma“, zegt hij.

De sterren van Boulevard willen vooral dat het over henzelf gaat, meent Akyol. “De narcisten zitten telkens keurig op een bankje, met een geveinsde glimlach, tot ze even een plasje mogen doen over andermans pijn of geluk. In werkelijkheid gaat het helemaal niet over die anderen: ze willen zelf graag in de spotlights staan, het liefst iedere dag.”

Het is uiterst merkwaardig, vindt hij. “Hun honger naar aandacht is eng. Ik zie mensen onoprecht geëngageerd zijn, terwijl ze in werkelijkheid schijt hebben aan de materie die ze behandelen.”

U kunt beter naar een ander programma kijken, bijvoorbeeld van mijn stadsgenoot en grote voorbeeld Victor Brand, die tenminste heel integer en bekwaam is“, grapt hij.

Lees ook: Özcan Akyol: ‘Die Boulevard-mensen lachen om alles’ (23 december)

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen