Nieuwe naam voor radiozender Sublime FM

Radiozender Sublime FM gaat per direct verder onder een nieuwe naam. Voortaan heet het station Sublime. Dat heeft een woordvoerder laten weten. De toevoeging FM is volgens directeur Stefan Wayper niet meer van deze tijd. “Het grootste deel van onze luisteraars bereiken we nog altijd via onze FM frequenties. Maar daarnaast zien we een groeiende groep die we online, via DAB+ en onze app bereiken. Bovendien is FM voor jongere generaties geen begrip meer, zij luisteren hoe het hun uitkomt.”

Met het loslaten van FM in onze naam benadrukken we ons volledig multimediale en op de toekomst gerichte karakter als radiostation”, aldus Wayper.

Daarnaast wordt de pay-off van de zender gewijzigd van ‘Fresh Jazzy Sounds’ naar ‘Join the Groove’. Het Hilversumse Pure Jingles ontwikkelde een nieuw jinglepakket, waarbij soulzanger Steffen Morrison de leadzang voor zijn rekening nam. Ook de stem van Bastiaan Ragas is nieuw op Sublime: hij is de nieuwe stationvoice.

We richten ons met Sublime op een groeiende groep die streeft naar een betere wereld en die hieraan zelf wil bijdragen, ook wel geduid als de ‘Cultural Creatives’. Sublime wil deze groep een platform bieden en een gezicht geven aan positieve verandering en vooruitgang in de wereld. We zochten naar een pay-off die goed aansloot bij deze ambities. Wij hebben dat in onze nieuwe pay-off ‘Join the Groove’ gevonden“, aldus Wayper.

Foto: Sublime

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen