Nicolette blaast SamenWonen nieuw leven in op Net5

Nicolette van Dam blaast de vroegere Erik van der Hoff-show SamenWonen nieuw leven in op Net5. De eerste nieuwe aflevering is op woensdag 18 april om 21.30 uur. Dat heeft de zender laten weten. SamenWonen heeft voortaan de ondertitel ‘de battle’. In het programma volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Beide stellen krijgen van Nicolette van Dam drie rode en drie groene stickers.

De rode moeten ze op de spullen van hun partner plakken die het gezamenlijke huis absoluut niet in mogen en de groene op de spullen die wel onderdeel van het nieuwe interieur mogen worden.

Vervolgens nemen de stellen elkaars woonkamer onderhanden en krijgen hiervoor een budget van 3500 euro. Er is echter een beperking: bepaalde meubelstukken en accessoires (met de groene stickers) moeten terugkeren in het interieur. En dit alles tegen een strakke deadline van een weekend.

Uiteindelijk geeft jurylid Frans Uyterlinde (stylist van vtwonen) een cijfer voor beide metamorfoses. Hij beoordeelt op basis van styling, kleurgebruik en afwerking. Het winnende stel krijgt een geldbedrag van 5000 euro mee naar huis.

SamenWonen: de battle is een productie van Helder TV.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen