Marco Borsato enthousiaster over Anouk in The Voice

Marco Borsato vindt dat Anouk gegroeid is als coach in The Voice of Holland. Dat laat de zanger, die vanaf vanavond weer te zien is in The Voice Kids, weten in het AD. Anouk debuteerde in zijn laatste Voice-seizoen, namelijk de zesde serie in 2015. Tijdens hun jurymomentjes was overduidelijk dat Borsato en Anouk niet bepaald een goede klik hadden. De twee lieten regelmatig blijken niet op één lijn te zitten. “Zo’n eerste keer is misschien ook spannend en ingewikkeld“, zo laat Borsato weten.

Vanwege haar meest recente zwangerschap was Anouk er een jaartje tussenuit, maar de afgelopen maanden was ze weer van de partij in het achtste seizoen. “Ze leek het veel meer naar haar zin te hebben nu.

Anouk deed het ditmaal veel beter, aldus Borsato. “Hier zat een vakvrouw die inspireerde, zeker ook scherp was en de vinger op de zere plek legde. Deze rol wil je van haar zien.

Borsato gaf in 2015 ruiterlijk toe dat zijn klik met Anouk niet goed was. “Van Anouk weet je dat ze vooral bezig is met Anouk. Die is niet bezig met de omgeving. Dat respecteer ik. Dat vind ik verder goed. Als zij niet met me wil praten, dan praten we niet.

Anouk daarop: “Waar dat vandaan kwam, ik weet het niet. Geen grap. Ik zag natuurlijk ook op een gegeven moment zijn interview op tv. Ik was echt verbaasd. Ik dacht: hè, heb ik iets gemist? Zoiets heeft hij nog nooit gedaan toch, in geen 25 jaar? Ik dacht: wat is er aan de hand?

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen