Luizenmoeder-ster: ‘RTL niet eens in kijkcijfer top tien!’

Diederik Ebbinge, hoofdrolspeler in de mega-tv-hit De Luizenmoeder, ergert zich aan de berichtgeving van RTL Boulevard over de kijkcijfers van zijn serie op NPO 3. Dat laat hij blijken op Twitter. De Luizenmoeder is niet alleen NPO 3’s meest bekeken programma ooit, maar ook het meest teruggekeken tv-programma van alle zenders in Nederland ooit. Hoewel de kijkcijfers sinds twee weken niet meer verder stijgen, blijven de scores ver boven de magische 3-miljoengrens steken.

RTL Boulevard, dat sinds het vertrek van Albert Verlinde nauwelijks meer de 1-miljoengrens passeert, bericht over de kijkcijfers van De Luizenmoeder met de kop ‘De kijkcijfers Luizenmoeder weer iets lager’. “Voor de tweede week op rij zijn de kijkcijfers van de NPO 3-hitserie De Luizenmoeder iets omlaag gegaan.

Het klinkt op deze manier alsof de kijkcijfers van De Luizenmoeder eigenlijk helemaal niet meer zo goed zijn, vindt Ebbinge. Hij twittert: “NIEUWS: Nul RTL programma’s in kijkcijfer top-tien. De Luizenmoeder weer aan kop met ruim 3,2 kijkers!

Is het niet een beetje onhandig om jezelf zo te laten kennen? “Soms is de verleiding te groot.

Lees ook: Luizenmoeder blijft megahit; cijfers stijgen niet verder (vanochtend)

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen