Linda’s Zomerweek ‘huilt van geluk’ na strikken topgast

De makers van de jaarlijks terugkerende RTL 4-show Linda’s Zomerweek met Linda de Mol hebben de eerste gast voor de 2018-editie gestrikt. Dat onthult eindredacteur Margot Jamnisek op Twitter. Het gaat volgens Jamnisek om een zeer bijzondere gast. Die gast is zó speciaal dat ze er zelfs om heeft moeten huilen. “Zojuist de eerste GEWELDIGE gast voor Linda’s Zomerweek bevestigd gekregen. Zo blij. Droomgast. Zit er al drie jaar achteraan“, geeft de tv-maakster aan.

Jamnisek weet niet wat ze meemaakt. “Wat een mooi begin van het weekend 😍😍😍🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️ Ik huil van geluk. Deze is zo leuk en tof en bijzonder.

Als iemand haar vraagt of het om Paul de Leeuw gaat, antwoordt ze: “Lieve schatten, Paul de Leeuw is al eens gast geweest. In fact, hij was de gast die ik mocht voorbereiden. Hebben jullie gemist, blijkbaar ☺️.

Het is niet bekend om wie het wel zou kunnen gaan. Tot nu toe heeft Linda de Mol nog nooit buitenlandse bekendheden ontvangen in haar programma. Of dat nu wel zo is, is onduidelijk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen