Lil’ Kleine volgens Shownieuws nieuwe coach The Voice

De bekende rapper Lil’ Kleine (23) maakt in het najaar zijn debuut als de nieuwe coach van RTL 4’s kijkcijferkanon The Voice of Holland. Hij zit volgend seizoen op de plek van Anouk, die het na twee series voor gezien houdt. Dat meldde het SBS 6-programma Shownieuws vrijdagavond laat. Mocht dit waar zijn, dan heeft Shownieuws een behoorlijke primeur in handen. “Volgende week is de finale van The Voice, maar wij hebben al groots nieuws over volgend seizoen!“, aldus de showrubriek.

Het is volgens Shownieuws zo goed als zeker. “De kogel is qua bevestiging dan misschien nog niet he-le-maal door de kerk, maar als het aan de geruchtenmolen ligt, zit Lil’ Kleine volgend seizoen op de plek van Anouk in een van de rode stoelen!

Shownieuws heeft dit nieuws gehoord ‘in de wandelgangen’. Uitvoerend producent Talpa wil het nieuws nog niet bevestigen. “We zijn bezig met een aantal mensen voor volgend seizoen, maar daar kan ik nog geen uitspraken over doen.”

En RTL? Die laat aan Shownieuws weten: “We maken de coach-samenstelling van komend seizoen na de finale van dit seizoen bekend. Dus we gaan nu niet in op geruchten over nieuwe coaches.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen