‘Kleine en Flex zorgen voor frisse wind op Media Park’

Met het aantrekken van Lil’ Kleine en Ronnie Flex zorgt RTL 4 voor een frisse wind op het Media Park. Dat vindt De Telegraaf, is te lezen in de rubriek ‘Bij de koffieautomaat’. Het Drank & Drugs-duo treedt toe tot de familiezender, maar niet in hetzelfde programma. Ronnie Flex is binnenkort te zien als jurylid in het programma It Takes 2, terwijl Lil’ Kleine in het najaar zijn debuut maakt als coach in kijkcijferkanon The Voice of Holland. RTL 4 slaat daarmee duidelijk een nieuwe weg in.

Volgens De Telegraaf leveren de aanstellingen gemengde reacties op. “De nieuwe generatie sterren in de RTL-stal zijn zowel met gejuich ontvangen als verguisd op sociale media. Hoe het straks ook uitpakt: er waait er wel weer een frisse wind op het Mediapark.

En die frisse wind kan RTL wel gebruiken, want het kijkerspubliek veroudert. De twee rappers moeten zorgen voor een verjonging van het kijkerspubliek.

Erland Galjaard, vertrekkend programmadirecteur van RTL, gaf vorige week aan dat Lil’ Kleine zorgt voor een belangrijke verbreding van het programma: “Hij vertegenwoordigt een nieuwe generatie artiesten, die op een andere manier zijn publiek weet te bereiken. Naast dat hij de kijkersgroep kan verbreden is hij ook in staat een nieuw soort talent naar The Voice te halen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen