Katja: ‘Leuk dat ik naar Thailand kan voor de NPO!’

Katja Schuurman vindt het super fijn dat ze voor haar nieuwe NPO-programma Memories lekker veel kan reizen. Ze vindt het jammer dat NPO 1 vooralsnog maar zes afleveringen heeft afgenomen. Dat heeft de KRO-NCRV-presentatrice gezegd op NPO Radio 1. Schuurman vindt het heerlijk om op kosten van de publieke omroep te reizen. “We maken heel mooie reizen naar Frankrijk, Italië en Thailand. Dat zijn leuke dingen om te doen voor je werk“, aldus de 42-jarige presentatrice.

De eerste aflevering van Memories met Katja Schuurman als presentatrice was maandag. Het grote verschil met Anita Witzier is dat Schuurman meer over seks praat én dat ze de afloop laat zien van Memories-ontmoetingen.

Het format is op verzoek van Schuurman zelf aangepast. “Ze zeiden eerst: ‘Misschien is dat leuk voor het internet!’ Bij de NPO proberen ze ook wat te doen met internet. Maar ik zei: ‘Nee, ik wil het ín het programma.’ Dat doen we nu ook.”

Inmiddels staat het reizen even stil, want de NPO heeft slechts een korte serie van zes afleveringen afgenomen. “Dat is de koers van de NPO. Dat vind ik jammer. Het is steeds een beetje zes.

We gaan er wel echt vanuit dat op het moment dat dit programma wederom zo omarmd wordt als in de afgelopen twintig jaar, dat we gewoon lekker doorgaan. Het team is nog steeds aan het werk, dus we zitten klaar om door te gaan.”

Foto: KRO-NCRV, Wessel de Groot

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen