Irene Moors niet bang dat SBS 6 haar ontslaat

Nance Coolen, Jochem van Gelder, de sterren van Hart van Nederland; Irene Moors zou niet de eerste televisiester zijn die op straat gezet wordt door SBS 6. De 50-jarige presentatrice is voor de zender nog niet bepaald een publiekstrekker gebleken, maar toch vreest ze niet voor haar ontslag. “Voor een vijftiger zit ik hartstikke goed. Ik zit in de herfst van mijn carrière. Mijn contract bij SBS 6 loopt nog een jaar door met allerlei leuke dingen, en ik doe veel inspreekwerk“, zegt ze in Privé.

Er blijft altijd wel werk over, verwacht Moors. “Als ik volledig in verval raak op tv blijft mijn stem nog overeind. Zolang ik opdrachten krijg en het zelf leuk werk vind, maar ik em niet zo veel zorgen meer.”

Haar eerste tv-show op SBS 6, in april 2016, was De Vreemde Eend. Dat programma is een stille dood gestorven. “Ik vond het leuk om te doen, maar het scoorde onvoldoende. De zaterdagavond is sterk bij RTL, dus ga er maar aanstaan om daar iets tegenover te stellen. Dat is niet makkelijk.

Naar Bed Met Irene en De Perfecte Vraag scoorden wel voldoende voor een vervolg. “Naar Bed Met Irene gaat door, dat gaan we begin maart opnemen en het wordt in maart en april uitgezonden. De Perfecte Vraag komt ook terug.

Moors is ook gevraagd voor Huizenjacht, maar dat heeft ze geweigerd. “Het pakket dat ik nu heb, vind ik voldoende.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen