Gordon vanavond bij Jinek over nepvriend en biografie

RTL 4-ster Gordon heeft het al jaren over een biografie waarmee hij tegen Hilversumse schenen aan gaat schoppen en woensdag ligt die dan eindelijk in de winkels. Hij praat er vanavond over op televisie; niet bij collega Humberto Tan, maar bij Eva Jinek. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Eva Jinek gaat ook een hoofdstuk aanstippen dat de deadline níet heeft gehaald. “Ook vandaag is er weer veel te doen over zijn vermeende relatie met een jonge arts in opleiding“, aldus haar redactie.

Gordon, die zelf vorig jaar toegaf bipolaire trekjes te hebben, heeft volgens Jinek ‘vele gezichten’. “Hij is zanger, televisiemaker, entertainer en staat daarbij ook vaak in de spotlights vanwege opmerkelijke uitspraken en affaires.

Zijn nieuwste affaire is zijn ‘neprelatie’ met de arts in opleiding Kevin, die hem in april voor de rechter daagt. Kevin wil dat Gordon stopt met hem lastigvallen.

Het hoofdonderwerp van het gesprek is de biografie. “Dit jaar wordt Gordon 50 jaar en komende woensdag verschijnt zijn biografie ‘Gordon, biografie van een entertainer’. In het boek krijgen we een inkijkje in zijn leven vol glamour, maar ook vol verdriet.”

Jinek ontvangt vanavond ook een belangrijk deel van de Olympische ploeg die net terug is uit Zuid-Korea.

De uitzending begint om 23.00 uur op NPO 1.

Foto: SBS

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen