Gordon: ‘Ook moslims geven liefde aan mij’

RTL-ster Gordon, die maandag onthulde geen narcist te zijn, wordt door enorm veel mensen geliefd. Van christenen tot moslims en van groot tot klein. Dat heeft hij vannacht zelf gezegd op Facebook na een signeersessie in Amsterdam-Noord. Gordon presenteerde in de hoofdstad zijn nieuwe boek en was blij met de opkomst. “Wat kan ik zeggen? Ontroerd en geraakt door zovelen die midden in de nacht de kou hebben doorstaan om mij te komen ontmoeten en mijn boek te komen halen“, laat hij weten.

De hoge opkomst voor Gordon is het bewijs dat Nederland helemaal niet verzuurd is, aldus de entertainer zelf. “Nederland is niet negatief dat is slechts een kleine groep mensen die dag in dag uit ons klimaat vervuilen met alle negatieve berichten!

De RTL 4-ster heeft het gevoel dat hij door alle lagen van de bevolking omarmd wordt “Liefde heb ik gevoeld van groot tot klein, van moslim tot christen. Mijn hemel Nederland, ik ben je zo dankbaar dat ik mezelf mag en kan zijn en dit mee mag maken!

Gordon wordt in elk geval niet bepaald omarmd in Hilversum. Van verschillende kanten klinken er al geluiden dat er niets klopt van bepaalde passages in het boek.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen