Gordon: ‘Erland steunde me de afgelopen dagen nog’

Geplaatst op Thu 15 Feb 2018 om 21:00

Gordon hoopt dat het vertrek van Erland Galjaard alleen maar méér ruimte biedt om tijd met elkaar te spenderen. Dat hun vriendschap echt is, bleek in de afgelopen dagen weer tijdens zijn neplover-rel. Dat schrijft de RTL 4-ster op Instagram. Galjaard verlaat RTL na 21 jaar, officieel uit eigen beweging, maar volgens de geruchten omdat hij zijn magic touch verloren is. Hoe dan ook: Gordon vindt het jammer. “Mijn vriend en groot fan Erland Galjaard neemt afscheid van RTL“, zegt hij.

De programmabaas van RTL is toe aan een ‘creatieve sabbatical’. “Ik ben zo trots op hem dat hij deze moedige stap wil en kan zetten, maar vooral dankbaar voor alle mooie kansen die hij nij gaf en vooral het eindeloze geloof in mij als mens en als talent.”

Galjaard steunde Gordon de afgelopen week tijdens zijn neplover-rel, waarbij zijn nieuwste vriend een dubbelleven bleek te hebben. “Ook privé heeft hij me altijd bijgestaan zoals ook de afgelopen dagen vol van tranen en ongeloof. Mijn vriendschap kent geen einde en daarom wens ik hem het allerbeste in wat hij verder gaat doen en hebben we wellicht meer tijd om samen leuke dingen te doen en te bedenken!”

Een groot omroepman maar vooral intens goed mens! Succes en bedankt kanjer!”

Foto: RTL
35 Reacties op “Gordon: ‘Erland steunde me de afgelopen dagen nog’”


 1. Wendy

  dankjewel goede vrind je heb en lijntje van me te goed

 2. Meneer Kaktus

  Wat is Heuckeroth toch ook een door en door slecht mens.

 3. Silly Slavink

  Komt die in psychose verkerende Heukeroth weer voorbij. Kan dat gekke wezen nou niet eens uit alle media geweerd worden? Hopla, terug in je inrichting!

 4. Kevin Bulgac - de arts in opleiding

  Het smerigste wat ik de afgelopen maand heb meegemaakt is wakker schrikken omdat Gordon Heuckeroth in je gezicht ejaculeert. Abjecte gebeurtenis.

 5. Leon

  Rot toch op joh, rel n- icht!!!
  Ga is lekker naar die chocolade ridders in Zuid Africa, maf kees!!!

 6. Bep

  Gordon is nu ook z’n baan kwijt. Grote schoonmaak bij Rtl, dag Wendy, Gordon, Martijn, Ronald de dj, Humberto, Boulevarddeskundigen en aanverwante gasten.

 7. Anouk Smullers

  Daar heb je die borderliner ook weer! Ga weg dikke ouwe jank nicht.

 8. Dominee Bonk

  Vindt men Gordon in het algemeen nou een psychopaat, een charlatan of een doodgewone ordinaire oplichter?

 9. @Bep

  Erland gaat hen als afscheidscadeau een contract voor onbepaalde tijd aanbieden, let maar op.

 10. Mevrouw van ter Vis

  Vindt men Gordon in het algemeen nou een psychopaat, een charlatan of een doodgewone ordinaire oplichter?

 11. Bah

  Over twee dagen komt er weer een bericht van Gordon dat Galjaard tóch geen vriend is en dat hij zich nog nooit zo bedrogen heeft gevoeld….

 12. De Leukste Thuis

  Heb je wel vrienden ??

 13. anoniem

  @Mevrouw van ter Vis: Tja, eerlijk gezegd boeit hij mij niet zo.. Maar blijkbaar heeft hij nog wel fans.. :- )

 14. Frietje achmed

  Door Gordon Neukmeroth hebben veel mensen een hekel aan homo’s

 15. Ano Mien

  Er pakken zich donkere wolken samen boven Galjaard en van Dijk.,
  De constante zelfverrijking door allerhande eigen vennootschappen de bal toe te spelen, de kickbacks op programna aanbestedingen die EG heeft ontvangen van producenten en de vriendjes die ontwikkelbudget hebben gekregen zonder iets te leveren…. Ja t ergste gaat nog op tafel komen..

 16. piet

  Nu nog een stel van die RTL zenders weg .Het is toch allemaal herhaling.

 17. Mevrouw van ter Vis

  Anoniempje, nou na die arts uit Almere, blijft er niemand meer over, lijkt mij. Wie wil nou dan zijn van iemand die decennia lang in een psychose zit? Zeg nou zelluf

 18. critikast

  Gordon: eerste klas kontenkruiper , bruine armen-haler, huilebalk, hypocriet en schoolvoorbeeld van een valse, onopgeleide nicht. Koffietentjes blijken niet drugsvrij te zijn, net zo min als Gordon zelf .

 19. Ano Nymous

  Gat ver re damme. Wat een geslijm.
  Gordon heeft vast wat nodig van Erland…

 20. @Ano Nymous

  Net zoals jij iedere maand iets nodig hebt van de voedselbank.

 21. Ano Nymous

  Ach ach een Gordon/Erland fan voelt zich beledigd.
  Triest figuur. Mag ik niks zeggen over je helden joh?

 22. Ano Nymous

  Joh, jij trekt net als alle fans van Gordon uitkering. Jij kan niet eens een toetsenbord betalen. Die moet je lenen.

 23. Ano Nymous

  Gordon en Erland kunnen beter als duo vérdergaan:Galbak & Galbak…

 24. jodokus

  Graaibak&Galbak…

 25. MK

  “Mijn vriend en groot fan…”

  Als je ooit een vriend hebt die jou “mijn fan” noemt, is het tijd om heel hard weg te rennen. 95% Van die instagram-post gaat over Gordon zelf, 5% over Erland.

 26. Annoniemus

  Haha die Gordon toch !

 27. Raoul

  Over 364 dagen
  Namens Talpa willen wij melden dat ….
  Toe getreden is in de detectie

 28. transport

  Gordon, zielepootje, Erland is jouw vriendje helemaal niet,snap je het nou nog niet hoe het in elkaar steekt? Je speelt een grote ster maar je bent gewoon van de markt jongen, dat geeft niks maar zelfs je collega’s van de mark zijn slimmer.Er gaan meer ‘vreinden’ weg straks hoor, al die bekende koppeis die jarenlang dachten dat ze o zo goed waren, het zijn er bijna te veel om op te noemen maar misschien helpt de MC ons met een lijst?

 29. west

  In een com tv wereld heb je geen vrienden
  Daarom zijn de sterren zo eenzaam !
  Denk daar maar eens goed over na !

 30. iq10

  west ;
  waarheid als een koe

 31. Natasja Froger tot Febo

  “Ook privé heeft hij me altijd bijgestaan zoals ook de afgelopen dagen vol van tranen en ongeloof. ” zelfs in dit bericht weet GORDON zichzelf weer centraal te zetten – dit is echt een narcist van de bovenste plank – een vermoeiende man die om aandacht schreeuwt en inmiddels elk progamma draait om hem – ik hoop echt van harte dat de bezem door de RTL stal gaat en dit persoon van de buis gaat verdwijnen – hij is echt de personificatie van alles wat mis is met een fout gay “rol”model, ordinair, grof en egoïstische en narcistische persoonlijkheid.

 32. ox

  Al die rtl types die nu in de rij staan om in erlands achterse te kruipen…brrr

 33. ano@niem.nl

  Ook dit klopt. Gordon was een van die bevoorrechte personen die altijd ten onrechte een programma krijgt op de zaterdag. Geen enkel programma wat hij op de zaterdagavond heeft gedaan was succesvol.

 34. Jort

  Gordon is een vieze vent en een pisnicht.

 35. #jaja

  Zouden Erland en Gordon, behalve dat ze innige vrinden zijn, misschien ook samen het bed delen? En zou Wendy, want zij weet natuurlijk het antwoord op mijn vraag, dan alleen meekijken naar de sexcapades van E. & G. of zou ze er zelfs lekker bijkruipen en een heerlijk ongeremd trio vormen met de twee heren?

  Wauw! Als dáár toch eens een film van zou uitlekken… Ik kom nu al klaar bij die gedachte! Kom maar op, ik kan niet wachten! 😜

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.