Fred van Leer gaat presenteren voor TLC

Fred van Leer gaat aan de slag voor tv-zender TLC. Hij gaat een nieuw modeprogramma presenteren, dat in het voorjaar in première gaat. Dat heeft een woordvoerster vandaag laten weten. Van Leer helpt in het programma mensen met de meest uiteenlopende vormen, maten én budgetten. Hij kijkt nu al uit naar alle door hem gecreëerde make-overs. “Ik vind het te gek dat ik met de grootste vrouwenzender ter wereld mag gaan samenwerken en ik kijk uit naar dit nieuwe programma.”

De stylist gaat niet alleen dunne, maar ook dikke mensen kleden. “Ik vind dat iedereen, ongeacht zijn of haar uiterlijk en ongeacht de inhoud van de portemonnee, er mooi uit kan zien. En minstens net zo belangrijk is dat men zich weer mooi kan gaan voelen. Ik ga hen de aandacht én hulp geven die ze verdienen!

Voor het programma worden mensen gezocht met een specifiek probleem waar ze mee worstelen. “Mensen die enorm zijn afgevallen of door een ziekte of ingrijpende gebeurtenis met een kledingprobleem kampen en het lastig vinden om te shoppen voor een goede outfit, mensen die niet weten wat hen wel of niet staat, of die het moeilijk vinden om de schoonheid in zichzelf te ontdekken.”

Kandidaten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via het aanmeldformulier op de TLC website (www.tlc.nl).

Het nieuwe programma is in het voorjaar te zien bij TLC.

Foto: TLC

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen