Ellie Lust weigert programma’s als De Curling Quiz

Opsporing Verzocht-ster Ellie Lust, ook bekend van haar deelname aan Wie is de Mol en vanaf morgen op NPO 1 te zien met Ellie op Patrouille, weigert mee te doen aan programma’s als De Curling Quiz. Dat laat ze weten in De Telegraaf. Door haar BN’er-schap werkt Lust tegenwoordig één dag per week minder bij de politie. “Dat geeft ruimte aan andere dingen. Ik doe bijvoorbeeld ook dagvoorzitterschappen. Mijn vrouw Boukje helpt bij de planning“, legt de politiewoordvoerster uit.

Het bekend zijn levert allerlei verzoeken op. “Ik word nog steeds wekelijks gevraagd voor van alles, maar daarvan doe ik 85 procent niet. Ik wil zuinig zijn op mijn gezicht en wil dat het ergens over gaat.

Dus niet De slimste mens en De curling quiz en Ik hou van Holland”, somt ze op, “dat komt allemaal langs. Niets ten nadele van die programma’s, maar ik vind het niet passen.”

Ze zou er wel in passen. “Ik kan wel heel leuk meedoen en een grappige kandidaat zijn, maar ik kan daar op inhoud niks kwijt en volgens mij draagt dat ook niet bij aan de politie. Dat is primair wat ik vertegenwoordig.

Wél zei Lust met volle overtuiging ‘ja’ tegen Ellie op Patrouille, waarmee ze vanaf morgen te zien is. “Na Wie is de Mol? zijn er wel vijf of zes productiemaatschappijen geweest met ideeën. Toen kwam MediaLane, van Iris van den Ende, met dit format. Dit was hét offer I can’t refuse.

Het Telegraaf-interview met Ellie Lust kunt u lezen via Blendle.

Foto: No Candy, Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen