Brace was niet onzeker over man boobs in Robinson

Rapper Brace heeft er totaal geen moeite mee dat zijn dikke bovenlijf afgelopen seizoen over het scherm klotste tijdens de uitzendingen van de tropische realityshow Expeditie Robinson op RTL 5. Dat laat hij weten in De Telegraaf. Brace is begonnen aan een afvalrace, maar die is volgens hem niet ontstaan door negatieve reacties van kijkers op zijn vettige bovenlijf. “Absoluut niet. Ik had daar helemaal geen problemen mee. Ik heb mezelf sowieso altijd een leuke knul gevonden; een sexy jongen.

De rapzangerartiest vindt zichzelf best wel lekker. “Als ik in de spiegel kijk, ben ik echt tevreden met wat ik zie: een aantrekkelijke sexy teddybeer waar vrouwen terecht naar kijken.”

Hebben al die mensen op social media dan ongelijk als ze het hebben over zijn man boobs? “Joh, daar kun je je toch niet druk over maken. Ik denk altijd: die mensen zijn gewoon jaloers. Ze zijn waarschijnlijk zelf heel erg onaantrekkelijk.

Zijn huidige afvalrace is te volgen in de nieuwe SBS 6-show Vet Fit. “Tijdens de introductiedag werd ik geconfronteerd met de leeftijd van mijn hart. Ik ben 31, maar mijn hartleeftijd is 42. Daar schrok ik enorm van.

Hij gooide het roer om en liet zijn dagelijkse overdosis aan suikerrijke energiedrankjes staan. “Ik kreeg letterlijk een afkeer van mijn eigen gedrag. Als ik zo was doorgegaan, zou ik straks een vader zijn die niks kan.

Het Telegraaf-interview met Brace kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen