‘Boulevard geen schim van wat het met Albert was’

Het gerenommeerde entertainmentblad Story vindt het huidige RTL Boulevard een stuk minder goed dan toen Albert Verlinde nog betrokken was bij het programma. Dat is te lezen in de kiosk. Story vindt dat het nieuwe Boulevard met onder andere Luuk Ikink niet eens in de schaduw mag staan van het oude Boulevard met Albert Verlinde. “Wie het laatst lacht, lacht het best: RTL Boulevard is sinds zijn vertrek aldaar nauwelijks nog een schím van wat het ooit was“, aldus het weekblad.

Het showblad fotografeerde Verlinde terwijl hij een duim omhoog steekt. “Hoewel hij met recht zijn middelvinger zou mógen opsteken naar de criticasters die destijds smalend riepen dat een ‘roddelpresentator’ nooit een concern als Stage zou kunnen besturen, houdt Albert het deftig als hij is bij een duim omhoog.

En succesvol is Verlinde als baas van Stage. Zijn musicals winnen een hoop prijzen. “Logisch dat Albert glunderend door de Amsterdamse P.C. Hooftstraat loopt.

Story is lang niet de enige met de mening dat Boulevard minder is geworden sinds het vertrek van Albert Verlinde. Ook MAX-baas Jan Slagter gaf dat vorige week nog aan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen