Anouk voerde Voice-onderhandeling ’tot bittere einde’

Anouk heeft de onderhandelingen voor nóg een seizoen van The Voice of Holland tot het bittere eind gevoerd. Dat heeft ze vrijdagavond gezegd in RTL Late Night. The Voice maakte in de finale bekend dat Lil’ Kleine volgend seizoen op de stoel van Sanne Hans gaat zitten en dat de andere drie coaches Anouk, Ali B en Waylon blijven. Tijdens een interview met Anouk merkte Humberto Tan op dat ze donderdagavond in De Wereld Draait Door nog aangaf dat ze niet weet of ze bij de talentenjacht blijft.

Daarmee geconfronteerd gaf Anouk aan: “Nou, de betalingen waren een beetje moeilijk. Die onderhandelingen duren nogal eventjes en soms gaan die door tot het bittere einde. Ik kan zeggen: ik ben heel blij. Het is een goede prijs.”

De vorige keer tekende Anouk in één keer voor twee seizoenen. Wat gaat ze nu doen? “Dat weet ik niet. Gewoon eerst één. We kijken het rustig aan.”

Wat vindt ze ervan dat Lil’ Kleine erbij komt? “Ja, onwijs leuk. Ik heb een zwak voor Kleine. Ik vind hem leuk. Ik heb er zin in.”

Anouk heeft dit achtste seizoen van The Voice gewonnen. Haar talent Jim won de show. Gaat ze hem nu helpen? “Ik weet het niet. Het ligt er een beetje aan wat hij zelf wil. Ik denk dat hij gewoon even goed moet nadenken welke kant hij op wil en wat hij precies muzikaal wil. Als ik daarin iets kan betekenen of hij heeft mijn hulp nodig: anytime.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen