André van Duin blij met verhuizing Heel Holland Bakt

NPO 1 zendt zijn kijkcijferkanon Heel Holland Bakt dit jaar niet in de zomer uit, maar pas in november en december. Dat heeft presentator André van Duin vanochtend onthuld op Radio 10. Van Duin blijft aan als vervanger van Martine Bijl. Dit jaar is hij vrij in de zomer. “Heel Holland Bakt gaat gewoon door, maar het komt dit jaar wat later in het jaar. Ze gaan pas in november en december uitzenden. Dat is ook een leuke periode, want dan heb je Halloween, Sinterklaas, kerst en oudejaarsavond.”

Rond die feestdagen kun je leuke thema-afleveringen uitzenden, aldus Van Duin. “Dat zijn allemaal leuke bakmomenten natuurlijk. We gaan dus wat later uitzenden.”

De dj van dienst wilde weten of Heel Holland Bakt dit ook doet met het oog op grotere winkansen voor de Televizier-Ring. “Nee, want die is dan al geweest, geloof ik toch? Het is pas in november en december.”

Van Duin keert ook weer terug op de buis met Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. “Ze zijn weer aan het schrijven, maar we gaan pas begin 2019 opnemen. Misschien gaan ze dan eind 2019 uitzenden of voor de zomer van 2019.”

Foto: Roland J Reinders / MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen