André van Duin blij met verhuizing Heel Holland Bakt

Geplaatst op Tue 20 Feb 2018 om 14:00

NPO 1 zendt zijn kijkcijferkanon Heel Holland Bakt dit jaar niet in de zomer uit, maar pas in november en december. Dat heeft presentator André van Duin vanochtend onthuld op Radio 10. Van Duin blijft aan als vervanger van Martine Bijl. Dit jaar is hij vrij in de zomer. “Heel Holland Bakt gaat gewoon door, maar het komt dit jaar wat later in het jaar. Ze gaan pas in november en december uitzenden. Dat is ook een leuke periode, want dan heb je Halloween, Sinterklaas, kerst en oudejaarsavond.”

Rond die feestdagen kun je leuke thema-afleveringen uitzenden, aldus Van Duin. “Dat zijn allemaal leuke bakmomenten natuurlijk. We gaan dus wat later uitzenden.”

De dj van dienst wilde weten of Heel Holland Bakt dit ook doet met het oog op grotere winkansen voor de Televizier-Ring. “Nee, want die is dan al geweest, geloof ik toch? Het is pas in november en december.”

Van Duin keert ook weer terug op de buis met Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. “Ze zijn weer aan het schrijven, maar we gaan pas begin 2019 opnemen. Misschien gaan ze dan eind 2019 uitzenden of voor de zomer van 2019.”

Foto: Roland J Reinders / MAX
9 Reacties op “André van Duin blij met verhuizing Heel Holland Bakt”


 1. Mark

  Als ze het nu in 2019 / 2020 nog een paar maanden opschuiven, dan kunnen ze ook nog Paaseieren en Moederdagtaarten maken. ;)

 2. wauter

  Leuk, André doet het goed zowel als vervanger van Martine als in Hendrik Groen. Respect voor André, we mogen trots zijn op deze rasartiest en entertainer.

 3. zuid

  stom…om beelden waarin de mussen van t dak vallen in december uit te gaan zenden

 4. Jelle

  Zuid: Andre is deze zomer vrij. Het wordt dus later opgenomen.

 5. anoniem

  Hij gaat maar door.. :-) Respect voor meneer van Duin!

 6. Fred

  Net als bij Tom mulder zie je ook bij Martine dat het heel moelijk is om voor 100% te herstellen. Het koste Tom zijn baan, en heeft nu enigszins ondanks zijn verlamming een redelijke kwaliteit van leven.

 7. BRAAK

  De een haar dood is de ander zijn brood, toch Andre?

 8. Bart

  @Braak Hier ben ik het niet mee eens. Wat je zegt geld in de tv wereld maar zo staat André er zeker weten niet in.

 9. KingetjeAlert

  Braak ken je het spreekwoord Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.