3FM-ster vergeet contractondertekening bij BNNVARA

Mark van der Molen is de afspraak voor zijn contractondertekening bij BNNVARA vergeten. Dat bekende hij gisteren op de radio. Van der Molen, die samen met Rámon Verkoeijen een programma maakt op 3FM, is overeengekomen om zijn contract bij de omroep te verlengen. Die moest echter nog wel getekend worden op een feestelijk moment. Die afspraak was hij echter compleet vergeten. “Het is niet echt mijn dag. Ik durf het eigenlijk niet echt te vertellen“, zei hij op de radio.

De radio-dj is sowieso een beetje vergeetachtig. “Ik heb het wel vaker. Ik heb een geschiedenis daarmee. De vaste luisteraar zou het kunnen kennen van mij dat ik een keer te laat was omdat mijn autosleutels onder de kat lagen en dat ik mijn huissleutel een keer in de hal van het complex heb laten liggen. Vandaag was een beetje het toppunt.

Om hem te herinneren aan de afspraak belde de directie met collega Rámon Verkoeijen. “We zaten hier boven en we hadden net een meeting gehad met alle dj’s van 3FM. Ik word gebeld door de grote baas. Marc Adriani heet die man van BNN, de grote baas van BNNVARA. Hij gaat over de contracten en is een heel belangrijke man. Hij belde mij op en ik dacht: het kan een dringend gesprek zijn.

Ik liep dus weg. Ik zei: ‘Jongens, de grote baas belt, ik moet even weg.’ Hij zei: ‘Hai Rámon, hoe gaat het? Is die andere jongen met wie jij dat programma maakt bij jou in de buurt? Weet hij dat hij op dit moment een contract had moeten ondertekenen?’

Van der Molen: “Mijn eerste reactie was: ‘Nee joh.’

Uiteindelijk kwam Van der Molen tot het besef dat hij de afspraak vergeten was en geneerde hij zich behoorlijk. “Het was een contractondertekening met een schaal met champagne en op mijn verzoek Coca-Cola vanille.”

Ze hadden de Matthijs van Nieuwkerk-afspraakjes van vandaag afgezegd om met mij het contract te ondertekenen en wij zaten hier koffie te drinken. Het was echt verschrikkelijk. Ik ben met 80 over het Media Park gereden.”

Uiteindelijk zag de contractondertekening er als volgt uit:

Foto: Michel Schnater, BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen