Zo ziet de Boef-persiflage van De TV Kantine eruit

Buddy Vedder is voor het nieuwe seizoen van De TV Kantine, dat 20 januari terugkeert op tv, in de huid gekropen van rapper Boef. Hoe hij eruitziet als de omstreden rapper, werd dinsdagavond onthuld in RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Vedder heeft genoten van de imitatie. “Ik vind Boef heel leuk om te doen. Ik heb een tijdje moeten oefenen voordat ik Boef onder controle had, maar het is wel leuk“, zegt de Goede Tijden Slechte Tijden-bekendheid.

Hoe is hij in de huid van Boef gekropen? “Hij heeft een bepaalde karaktereigenschap die je goed kunt uitvergroten en ik denk dat het wel gelukt is.”

Het gaat onder meer om de manier waarop Boef uit zijn ogen kijkt. “Als ik naar hem kijk, is het eerste wat ik zie dat hij eigenlijk nooit iemand recht aankijkt. Hij kijkt vanuit zijn wenkbrauwen. En z’n mond zit altijd aan een kant én hij heeft een accent.”

Vedder vond het wel een beetje eng om te acteren in De TV Kantine. “Omdat je tussen Carlo en Irene staat, die het al heel veel seizoenen heel goed doen, dus ik moet aan de bak.”

De TV Kantine is vanaf 20 januari weer op de buis bij RTL 4. De eerste beelden van Boef kunt u vinden op de website van RTL Boulevard.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen