Yvon Jaspers ondanks NPO-tonnen geen glamourpoes

Yvon Jaspers is ondanks de vele tonnen die ze verdient door haar werk met sociaal onhandige boeren bij de NPO geen glamourpoes. Dat geeft de blonde presentatrice aan in gesprek met de Glossy. Jaspers mag dan wel het gezicht van ’s lands meest bekeken amusementsprogramma zijn, maar dat betekent niet dat haar dagelijks leven doorbrengt als een televisiediva. “Nee, ik vrees dat mijn leven niet erg glamoureus is. Het liefst look ik in een oud kloffie door de tuin“, zegt ze.

In die tuin werkt Jaspers aan haar moestuin. “Ik pluk appels uit de boom, probeer kippen tam te maken, rijd met de kinderen naar de hei en kook een stamppot dat we voor de haard opeten. Is dat luxe? Haha!

Heel soms zet ze haar NPO-tonnen wél in voor wat verwennerij. “Tuurlijk kan ik enorm genieten van een lekkere vakantie aan het strand of bij een zwembad. En ik word erg blij dat we met ons gezin in zo’n mooi stukje Nederland wonen. Maar ik geef er niks om in welke auto ik rij. En ik doe ook niet aan wellness ofzo.”

Ik geef toe: het is een luxe om niet elk dubbeltje om te hoeven draaien en om af en toe mezelf te kunnen verwennen met fijne kleren. Maar ik zou mezelf geen luxepaard noemen.”

Foto: KRO-NCRV, Linelle Deunk

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen