‘Wendy vreesde voor Erlands imago als rokkenjager’

RTL-programmabaas Erland Galjaard en zijn sterpresentatrice Wendy van Dijk zijn alweer tien jaar een liefdeskoppel. Eind 2007 viel de tv-ster als een blok voor haar baas. Een verhouding tussen een werknemer en de baas wordt altijd met enig argwaan bekeken – in Vlaanderen noemen ze iemand als Van Dijk een bazenpoeper – maar inmiddels heeft ze dubbel en dwars bewezen dat haar liefde echt is. En dat terwijl Van Dijk in het begin nog best haar twijfels had, weet de Weekend.

Van Dijk werd aanvankelijk gewaarschuwd voor het imago van Galjaard. “Zeker in het begin dachten maar weinig mensen dat de liefde tussen Wendy en Eraan dene lang leven beschoren zou zijn. De presentatrice werd menigmaal gewaarschuwd voor de reputatie van Erland, die volgens de verhalen in Hilversum een echte rokkenjager was.”

Toch nam Van Dijk haar Galjaard in vertrouwen. “Ondanks haar verleden, waarin zij werd bedrogen door Xander de Buisonjé, besloot Wendy toch haar gevoel te volgen en dat liet haar deze keer niet in de steek.”

Het leidde uiteindelijk tot een huwelijk. “Volgens bekenden van het powerkoppel nemen hun gevoelens voor elkaar sinds die prachtige sprookjesbruiloft alleen nog maar toe.”

Foto: SBS Shownieuws

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen