Waylon walgt van ‘enge types’ in RTL Boulevard

Geplaatst op Mon 08 Jan 2018 om 8:45

Waylon walgt ervan dat Marc van der Linden en Peter R. de Vries zijn vriendin Bibi Breijman donderdag in RTL Boulevard hebben neergezet als een aanstelvlogger. Dat heeft hij laten weten op Instagram. Breijman zit tegen een burn-out aan vanwege het vele vloggen en heeft dat aan haar volgers laten weten in een heftige huilvideo. Van der Linden en De Vries konden het niet serieus nemen, tot woede van kijkers als Fred van Leer. Maar ook Waylon is behoorlijk boos op de heren.

Waylon wordt onpasselijk van de twee Boulevard-mannen. “Nu heb ik geen behoefte om ook maar in één en dezelfde ruimte te zitten met dit soort enge types die zelf waarschijnlijk genoeg lijken in hun kast hebben voor een heel kerkhof, maar toch reageer ik even heel kort omdat ik graag opsta voor iemand die ik lief heb en geraakt is en dit soort dingen helemaal niet aankan op dit moment!

Zo ga je niet om met iemands emotionele toestand, vindt Waylon. “De lacherige arrogantie die deze twee heren hadden over iets waar ze beiden geen weet van hebben en het advies om dan maar iets anders te gaan doen getuigt van een domheid die ik lang niet heb gezien van twee ‘gerespecteerde volwassenen’…

Niemand heeft een alibi nodig voor de manier waarop hij of zij zich voelt en die innerlijke strijd is iets wat van jezelf is… Niemand zit te wachten op een omhooggevallen politieagent of een hielenlikker voor advies! Laat dit maar aan mensen over die daadwerkelijk begaan zijn of professioneel genoeg om dit te beoordelen… Ga lekker solliciteren bij de muppetshow!

Mijn advies… Sluit een discussie pas als je je er van te voren in verdiept hebt! Niet zomaar iets zeggen… Dan kom je namelijk nogal dom over als ‘deskundige’. Einde discussie… En nu allemaal weer verder met je eigen problemen!

Reactie Marc van der Linden

Van der Linden was zondagavond in RTL Boulevard niet onder de indruk van de kritiek van Waylon. Hij wijst erop dat hij een burn-out nooit belachelijk heeft willen maken. “Het ging mij om het feit dat als je in een uitzending zegt dat je bíjna een burn-out hebt van het vloggen, dat je in mijn ogen beter even kunt stoppen met vloggen in plaats van dat je een vlog gaat maken over het feit dat je bijna een burn-out hebt.”

Ik ken te veel mensen die een hele zware burn-out hebben gehad en weet hoe zwaar dat is om door – hoe heet die man ook alweer, ja, Waylon – afgezet te worden.”

Foto: RTL
29 Reacties op “Waylon walgt van ‘enge types’ in RTL Boulevard”


 1. Wollter

  Waylon is weer aan de Coke.

 2. Freek

  Hoewel ik een pesthekel aan de Boulevard-heren heb.
  Ze hebben een punt. Als je huilend een vlog maakt dat je een burnout krijgt van vlogs maken. Dan moet je dus stoppen met vlogs maken! Ga eens een vak leren en ga daar je boterham mee verdienen. Dat gejammer op Youtube houdt toch op als je niet meer jong genoeg bent en eigenlijk niets te vertellen heb. Een paar vlogs net van haar gezien. En ‘aanstelvlogger’ dekt de lading volkomen.

 3. mark2

  Vond ook dat boulevard gelijk had hier.

 4. Papavlaaitje eet je nog

  Willem Snuifdoos wordt eerst maar eens wat aardiger voor je fans en gewoon bloemen in ontvangst nemen als je fans dat aanbieden arrogante mafketel. En ga met je nietszeggende piepstemmetje lekker covers zingen, wat een malloot zeg.

 5. Egbert

  Hoe is het mogelijk om met zo nutteloos gedoe overwerkt te raken. Ga eens wat meer naar buiten in de frisse licht.

 6. Gert

  Feit blijft dat Marc van der Linden een nobody is dat niets maar dan ook niets kan behalve rodelen op TV,je geld verdienen met rodelen,hoe sneu wil je het hebben.

 7. ann-Lynn

  Als Marc echt onderscheid maakte tussen de burn out en zijn mening over het vloggen was er niks aan de hand geweest waarschijnlijk.

  boulevard is echt een afvoerputje aan het worren.

 8. Pff

  Wat ann-Lynn zegt. Ik heb de pestpokke aan vloggers, maar ik doe iig niet alsof vloggen geen stress kan opleveren. Het is heel wat meer dan zomaar ff een filmpje opnemen. Daar zijn er duidenden van en die komen niet verder dan 35 views. Degenen die er hun geld mee verdienen werken er ook echt hard aan. Zo ook deze meid. Ik vraag me af wat Van der Linden had gezegd als ze was gestopt en een uitkering had aangevraagd omdat haar inkomstenbron dan staakt. Dan was het vast ook niet goed. Sowieso komt de man met alleen drogredenen. Wat een aanfluiting die vent.

 9. Papegaaitje leef je nog.

  Beste Waylon, jouw vriendinnetje is gewoon een aanstelvlogger. Dat is een feit.

 10. Meeswel

  Wie is waarom?

 11. Meeswel

  Moet zijn waylon.

 12. Bep

  Waylon is zóóó dom. Sukkel.Over 2 maanden zegt hij Bibi Wie?????

 13. Tv

  “hoe heet die man ook alweer, ja, Waylon”

  Vent is al net zo sneu als die repeterende platen op MC, zoals die originele Meeswel hierboven. Als je niet verder komt dan zo’n uitgekauwde ‘grap’ dan heb je duidelijk geen steekhoudende argumenten.

 14. anonymous

  Marc en Peter R hadden gelijk.
  Een vlogger met een burnout, hoe belachelijk is dat.
  Waylon moet zijn bek houden.

 15. Loes

  Ik walg van enge verlopen Waylon. Man wat ziet die vent er toch ranzig uit.

 16. De Leukste Thuis

  Ik geloof in karma…

 17. Meeswel

  Tv misschien is het niet zo origineel maar ik kan de goede man werkelijk niet. En een tip neem je zelf niet zo serieus.

 18. Waylon is Weer High

  Bibi heeft haar laatste emotionele vlog wel zés keer over moeten doen en dan toch steeds weer die tranen eruit kunnen persen, het is me wat.

 19. Meddy

  @Meeswel. Hou toch op. Eerst met een uitgekauwde opmerking komen en dan doen of je het letterlijk bedoelde.

 20. Floris

  Neemt iemand die menssn van RTL Boulevard serieus? Zo’n natte wind als Luuk Ikink en een tw dikke
  royaltywatcher…..

 21. Vinn

  Bibi legt juist in die vlog uit waarom ze niet heeft geupload en gaat uploaden dus het klopt noet wat ze zeggen.

 22. Meeswel

  Mijn excuses aan iedereen omdat ik waylon niet kende ,heb even gegoogeld en ben nu gelukkig helemaal op de hoogte. Verder iedereen een prettige dag.

 23. Vrede

  Een innerlijke strijd is iets van jezelf zegt Waylon. Maar ze deelt het wel allemaal.
  Die gozer is ook niet echt snugger,past wel bij dat meisje.
  Uiteindelijk maakt ze zelf een filmpje en kan dus iedereen een mening erover hebben maar ze willen alleen medelijden en geen kritiek.

 24. Arnoud Tempelman

  Je hebt relvloggers en delvloggers. Zijn allemaal aandachttrekkers en aanstelvloggers. Ga een tijdje in een bos werken!

 25. japie

  Lekker belangrijk allemaal! Bibi moet gewoon 3 x p/dag flink worden geketst.

 26. Bertje

  Meeswel, moet dit van je therapeut?

 27. joep

  Dat kan ik me heel goed voorstellen want in het Boulevard programma zitten alleen maar roddelnichten het is een programma van min 0,0

 28. Arie

  Er zit een ex speknek in en persoon met een speurneus met een inbreng van helemaal niets

 29. Puk

  Laatst een vlogster gezien die een “Digital sabattical” ging nemen
  Wat een gelul

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.