‘Waar was de analyse over Stax-Tan in DWDD?’

Tv-columniste Angela de Jong van het AD vindt het groteske onzin dat De Wereld Draait Door maandagavond een heel item besteedde aan de geruchten over een buitenechtelijke verhouding van Donald Trump. Dat laat ze weten in haar column. Twan Huys was uitgerukt om minutenlang over deze ongefundeerde beschuldiging te praten. Het kan niet anders dan dit dit puur was om Trump zwart te maken, denkt ze. “Het was het idiootste Trump-item ooit en De Wereld Draait Door onwaardig.

Het is geroddel van de bovenste plank, aldus De Jong. “Waar was Huys ten tijde van de babyrel van Q-dj Mattie Valk of toen de affaire speelde tussen een bepaalde nieuwslezeres en een latenighttalkshowhost? Dat had hij als inval-Evert Santegoeds toch ook perfect kunnen duiden aan de DWDD-tafel?

Dat was ondenkbaar geweest, aldus De Jong. “Behalve als het over Trump gaat. Dan is alles geoorloofd.

De media hebben volgens de tv-kenner een obsessie voor Trump. “Die man is raar, dat weten we. Maar hij zit er nu een jaar, de aarde draait door, wij leven nog steeds, dus get over it, collega’s.

De AD-column Obsessie van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle. Het bewuste interview met Twan Huys over Donald Trump vindt u op de DWDD-site.

Foto: BNNVARA, DWDD

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen