Verdriet om stoppen stokoude Bold-herhalingen

Er is verdriet onder tv-kijkers om het stoppen van stokoude herhalingen van The Bold & The Beautiful door RTL. Dat schrijft De Telegraaf vandaag. Ter ere van het dertigjarig bestaan van The Bold & The Beautiful vorig jaar, besloot RTL om de eerste 150 afleveringen ooit uit te zenden. Kijkers die zijn ingestapt vallen na 150 afleveringen in een gat. Op 1 januari werden de herhalingen opgevolgd door MacLeod’s Daughters, onder meer tot verdriet van de Friese kijker Peter Breedenbach.

Peter en zijn vrouw zijn helemaal down the drain, vertellen ze in de krant van wakker Nederland. “We zaten midden in een verhaallijn over een rechtszaak. Voor we wisten hoe die zou aflopen, begon RTL ineens met MacLeod’s Daughters. Nu vinden anderen dat vast prima, maar ik heb niet zo veel met paarden.”

Hij heeft tien keer gebeld met RTL, dat nu alleen nog nieuwe afleveringen van The Bold uitzendt. “Ze zeiden dat we de dvd maar moesten kopen. Maar dan moet je die in Duitsland kopen en daar synchroniseren ze alles na.

RTL laat in een reactie weten weinig te kunnen doen. “We waren in eerste instantie van plan om tien afleveringen te herhalen, dat zijn er 150 geworden. Het verhaal loopt constant door, dus een goed moment om ermee te stoppen was er sowieso niet.

Níet stoppen is de oplossing, vindt Peter. “Het mag ook op bijvoorbeeld Videoland, als het RTL om geld gaat. Ik snap dat ze keuzes moeten maken, maar laat mensen gewoon eens iets afkijken”, zegt de tv-kijker, wijzend op de overige 7.000 afleveringen.

Het Telegraaf-artikel Verdriet om stoppen herhaling The Bold kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen