Sanne Hans heeft sinds Voice last van BN’er-bashing

Geplaatst op Fri 12 Jan 2018 om 17:00

Sanne Hans heeft sinds haar debuut als coach in The Voice of Holland last van het fenomeen BN’er-bashing, waarbij sterren te pas en te onpas worden bekritiseerd. Dat vertelt ze in de Vriendin. Hans weet er steeds beter mee om te gaan. “Ik ben veel zelfbewuster en heb meer schijt aan alles. Vroeger wilde ik dat iedereen me leuk vond, nu snap ik waarom anderen toen zeiden dat dat toch niet kan. Hoge bomen vangen veel wind, het is echt waar. Dat merkte ik meteen toen ik bij The Voice begon.”

Al bij haar allereerste verschijning in The Voice was het raak. “De eerste uitzending, al eerder opgenomen, ging ik kijken met geliefde mensen om me heen. Drankje en peukje erbij, daarvan had ik een foto gepost. Kreeg ik allerlei reacties over me heen omdat ik rookte waar een jong meisje bij was. O, dacht ik, dit is dus hoe het vanaf nu gaat. Maar ik moest er hard om lachen.

Raakt het haar dan niet? “Nee, ik heb nu door dat zulke reacties van onbekenden me niet direct pijn kunnen doen. Daardoor duf ik meer te zeggen wat ik vind en te zijn hoe ik ben. Ik merk meer dat ik er echt mag zijn.”

Vroeger keek ik tegen mensen op, en ik zeg niet dat het per se zo is, maar het kan goed zijn dat mensen dat nu bij míj hebben. Want ja, met mijn laatste single A Million Ways heb ik gewoon weer een hit op de radio. Ik ken artiesten die daar op dit moment een moord voor zouden doen…

Foto: RTL
21 Reacties op “Sanne Hans heeft sinds Voice last van BN’er-bashing”


 1. Koen

  Ik mag Sanne wel. Maar dat roken kun je echt beter buiten doen..

 2. B. Oef

  Haal al die Engelse onzinwoorden eens uit je actieve vocabulair, dan ben je in één klap een heel stuk minder irritant.

 3. Rick

  Vreselijk overdreven mens

 4. Henk Jan

  Sanne is volgens mij in de van weinige authentieke normale BN’ers.

 5. Joop Draai

  Als Rick deze opmerking nu expres zou maken zou het grappig zijn, maar ik vrees er een beetje voor,

 6. Wijskijker

  Best wel een lelijke kerel die Sanne.

 7. Joep uit Tilburg

  Zij kan beter zingen met deur dicht en op het slot doen.

 8. Wijskijker

  @Joep,
  En d-d–d-d-dan de s-s-s-s-s-sleutel w-w-w-w-w-weggo-go-go-go-go-gooien.

 9. Wollter

  Hans de Hakkelaar..?

 10. SOLANGE

  Best wel een aardige meid die Sanne

 11. Maan Lover

  Sanne de hakkelaar!

 12. MaruschkaV

  @Maan lover
  Da’s geen echte !
  :)

 13. Vrede

  Negeert rtl boulevard die andere filmpjes rond Boef ofzo. Zeker te grof voor ze.

 14. Annoniemus

  Deze stotterkoningin doet vooral aan over-acting en gedraagt zich volkomen onterecht als een ster , wat haar maakt tot , VN ‘er (vervelende Nederlander).

 15. Don

  Hebben ze in dit landje ooit een hitje oid gehad , denken ze gelijk dat ze ‘BIG STARS’ zijn.. niet dus! hahaha

 16. Guido

  Wat een negatieve reacties hier van een stel nobody ‘s. Ik heb haar een tijdje geleden na een optreden tijdens een netwerkbijeenkomst gesproken. Zij is voor en achter de schermen precies hetzelfde. Authentieke, nornaal, aardig en wars van kapsones.

 17. Guido

  Maar @annoniemus, ik ga ervan uit dat je je mening baseert op het feit dat je haar kent?

 18. Marianne

  Ik kan en wil niks negatiefs zeggen over Sanne. Ik vind haar een prachtmens, gewoon zichzelf, eerlijk en oprecht, geen poeha en steeds meer bewust/wat voor HAAR belangrijk is. Dat wil eigenlijk iedereen. Ik wil een hit horen van Sanne met Daniel Lohues, ze samen horen en zien zingen en met sullie allebeid’n op de foto. BAM Sol mooi wee’n.

 19. yes

  Sanne jokt en liegt alles bij elkaar.

  In het echte leven praat zo normaal.

  Familie van Sanne en medisch behandelaar meld je nu………….

  Sanne is echt NEP…..

 20. jdj2050

  Sanne is super!

 21. De Voart

  @yes

  Pleur lekker op, debiel. Ik kom uit Dedemsvaart en kan je verzekeren dat ze zo praat. Sukkeltje dat flauwe rоddels de wereld in wil krijgen. Hoe sneu ben je dan!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.