Sanne Hans heeft sinds Voice last van BN’er-bashing

Sanne Hans heeft sinds haar debuut als coach in The Voice of Holland last van het fenomeen BN’er-bashing, waarbij sterren te pas en te onpas worden bekritiseerd. Dat vertelt ze in de Vriendin. Hans weet er steeds beter mee om te gaan. “Ik ben veel zelfbewuster en heb meer schijt aan alles. Vroeger wilde ik dat iedereen me leuk vond, nu snap ik waarom anderen toen zeiden dat dat toch niet kan. Hoge bomen vangen veel wind, het is echt waar. Dat merkte ik meteen toen ik bij The Voice begon.”

Al bij haar allereerste verschijning in The Voice was het raak. “De eerste uitzending, al eerder opgenomen, ging ik kijken met geliefde mensen om me heen. Drankje en peukje erbij, daarvan had ik een foto gepost. Kreeg ik allerlei reacties over me heen omdat ik rookte waar een jong meisje bij was. O, dacht ik, dit is dus hoe het vanaf nu gaat. Maar ik moest er hard om lachen.

Raakt het haar dan niet? “Nee, ik heb nu door dat zulke reacties van onbekenden me niet direct pijn kunnen doen. Daardoor duf ik meer te zeggen wat ik vind en te zijn hoe ik ben. Ik merk meer dat ik er echt mag zijn.”

Vroeger keek ik tegen mensen op, en ik zeg niet dat het per se zo is, maar het kan goed zijn dat mensen dat nu bij míj hebben. Want ja, met mijn laatste single A Million Ways heb ik gewoon weer een hit op de radio. Ik ken artiesten die daar op dit moment een moord voor zouden doen…

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen