‘RTL moet bij zichzelf te rade gaan over situatie Barbie’

Geplaatst op Sat 13 Jan 2018 om 8:45

Als Samantha de Jong vrijdagochtend daadwerkelijk een zelfmoordpoging heeft gedaan, dan moeten een aantal mensen bij RTL bij zichzelf te rade gaan. Dat zegt tv-persoonlijkheid Jan Roos op Twitter. Dat er vrijdag iets ernstigs is gebeurd met Barbie is inmiddels wel duidelijk. Er wordt volop gespeculeerd over een zelfmoordpoging. Roos: “Als Barbie zelfmoord wilde plegen moeten een aantal heren bij de commerciëlen zich eens afvragen wat ze met het wicht aan het doen zijn.”

Barbie, zoals de realityster ook wel wordt genoemd, maakte begin november een zeer kwetsbare indruk in een openhartig vraaggesprek met weekblad Story. Ze gaf aan dat ze zich misbruikt voelde door RTL.

Jarenlang hebben ze me voor de 25.000 euro die ik kreeg als een hoer behandeld. Echt, hoor. Ik had op het laatst het gevoel dat ze me gekocht hadden. Ik mocht niets, kon nooit iets goed doen. En o wee als ik iets weigerde. Dan zwaaiden ze met het tv-contract“, gaf ze aan.

In de berichtgeving over Barbie – ze is vrijdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht en haar huis werd afgezet met linten – wijzen vrijwel alle media op dit openhartige interview in de Story.

Ook Bridget Maasland van RTL Boulevard legde vrijdagavond de link met haar boosheid over RTL. “Ik heb wel altijd het gevoel gehad dat ze niet zo goed wist hoe ze overal mee om moest gaan. Nou liep haar relatie natuurlijk onlangs ook nog stuk. Maar ze had onlangs ook nog veel kritiek op RTL, dat ze vond dat ze uit was gemolken.”

Volgens Maasland is de roem Barbie misschien te veel geworden. “Ik heb haar eigenlijk nooit horen zeggen hoe leuk ze het vond. Je denkt dat ze heel graag in de spotlights stond, maar als je haar sprak en zag was het helemaal niet zo. Ik heb nooit het idee gehad dat ze zich er lekker bij voelde.

Inmiddels zou de toestand van Barbie zijn gestabiliseerd.

Foto: RTL
112 Reacties op “‘RTL moet bij zichzelf te rade gaan over situatie Barbie’”


 1. Virginia Rens

  Aan RTL, Galjaard en zijn kliek, maar ook aan Jan Roos deugt echt helemaal niks.

 2. Wollter

  Een schreeuw om aandacht. Ze kiest hier zelf voor, dat kun je RTL toch niet verwijten. Als ze echt dood had gewild was het wel gelukt..

 3. npo sbs rtl 24 kitchen fan

  Ook al is de zender nog zo fout ,en buit veel mensen uit,
  ach wat geeft het het kuddevolk heeft weer iets om over te praten, bij de koffie .
  en RTL heeft vanavond er weer wat kijkers bij in de roddelrubrieken
  missie geslaagd !! Want de RTL 4 kijker smult hiervan !!!

 4. Woensdagavond

  En zoals verwacht. Boulevard opent ermee terwijl ze maanden geleden helemaal klaar waren met Barbie.

  Wat een laag bij de grond zooitje is het bij RTL boulevard.

 5. Joep uit Tilburg

  Jan Roos moet mond houden en terug in doos. Heeft niet met programma te maken.

 6. Peter

  Je hebt altijd mensen in de nabije omgeving. Die zullen toch ook wel aangeven, nee stop ermee dit is niet goed voor je. Of is dat te simpel gedacht….

 7. Complotje

  Tja een BNer kan niet zonder geld.

  Je kan moeilijk met je bekende kop achter
  de kassa gaan zitten bijnde Appie….

 8. GW

  De vraag is: mag je van een televisiezender verwachten dat ze iemand die volgens de wet volwassen maar overduidelijk kwetsbaar is, tegen zichzelf in bescherming nemen?

  Er zijn wel degelijk eerdere signalen geweest. Ze haalde meerdere keren uit naar RTL, ze oogde kwetsbaar in de media, maar aan de andere kant werkte ze er wel allemaal zelf aan mee. En profiteerde ook via het schnabbelcircuit.

  Echt een moeilijke kwestie dit.

  Ik zou niet zo gauw naar een programma met Barbie kijken, maar ik gun haar rust en beterschap.

 9. npo sbs rtl 24 kitchen fan

  Ach wat zeuren we nou.. het valt niet goed te praten natuurlijk
  ook al zijn er wel twee verhalen van beide partijen maar….
  . managers/ producers van platenmaatschappijen, artiestenburo`s en vele in de radio tv wereld maken misbruik van beginnende artiesten of BNers in spe , sommige zijn gewoon boeven in deze maatschappij, profiteren van de beginnende Artiest of BNers
  het zijn de gladde jongens die gouden bergen beloven! ja en als je graag in de showbizz wat wil worden , dan ga je met ze in zee !
  Maar ze kotsen ze ook zo weer uit !

 10. frans

  Had Chantalleku dat niet kunnen voorkomen toen ze bleef slapen…in een lux hotel vlakbij Barbier.
  Nep tv het wachten is op het moment dat een teleurgestelde deelnemer aan The Voice zichzelf wat aandoet.

 11. Willem

  RTL of niet. Vrij egoïstische zet van haar om haar kinderen alleen te laten.

 12. Bart

  @Wollter

  “Als ze echt dood had gewild was het wel gelukt.”

  De onnozelheid en gebrek aan feitenkennis straal er weer vanaf bij sommigen.

 13. Bart

  @Willem

  Nog meer onnozele ignorantie.

 14. b

  Wie is Jan Roos ????

 15. boris

  Rtl gebruikt mensen. Alles voor de kijkcijfers. Echt te weinig verantwoordelijkheid. Zie ook de serie over Rens.

 16. Diderick

  Dit bericht is eigenlijk wel een goede samenvatting wat RTL geworden is. Misbruik maken van kwetsbaren in de samenleving en dat als entertainment aan de massa verkopen. Lekker genieten van domme mensen, oude mensen, mensen met een handicap, mensen die te dik zijn, mensen met een fobie en arme mensen.

  Alles en iedereen mag totaal uitgewrongen worden om de laatste centen eruit te kunnen knijpen. En als meneer en mevrouw Galjaard er op aan worden gesproken, dan worden er meteen maatregelen genomen om alles onder de pet te houden en zoveel mogelijk worden geschreeuwd dat ze zelf de slachtoffers zijn.

  Wat de komende weken gaat gebeuren: RTL gaat in alle hun propaganda-tv verkondigen dat het allemaal De Jongs eigen schuld was, dat ze waarschijnlijk iets gaan doen om het in de toekomst te voorkomen (doen ze niet, maar dat bekt lekker) en bij de begrafenis gooien ze een grote bos bloemen op het graf en dan is alle weer in orde bij RTL.

 17. HansV

  Dat krijg je als iedereen zich BN-ertje gaat noemen en zich zo gaat gedragen. Met dank aan alles wat RTL is. Iedereen blijkt ineens een “ster” te zijn. Toch MC ?

 18. Willem

  ignorantie of niet.

  tis egoïstisch

 19. Kevin

  Probeert Roos het nou voor haar op te nemen en noemt hij haar gelijktijdig een ‘wicht’?

 20. zondernaam

  Wat een onzin om RTL de schuld te geven. Ze was aandachtgeil. Heeft er toch echt zelf voor gekozen om elke keer maar weer voor de camera te staan. Je kan gewoon nee zeggen

 21. Michael

  @kevin. Ja, hij wil rtl afzeiken door hen de schuld te geven en noemt haar een wicht omdat hij ook haar wil afzeiken. Typisch jan roos: als ik maar kan zeiken.

 22. Wollter

  Bart 9.55: wat is daar onnozel aan? Iemand die het leven echt zat is maakt er een einde aan. En dat mislukt nooit. Dit is duidelijk een schreeuw om aandacht. Dus wie is er nou onnozel?

 23. Michael

  Bovendien is er nog niet eens bekend wat er gebeurd is, dus Kun je ook nog niemand beschuldigen!

 24. M@rk-Bred@.

  Bij RTL gaat het alleen om de centen en de aandeelhouders te vriend houden. Voor de rest kijken ze écht nergens naar!

 25. Ron

  Wat een in en in trieste situatie dit. En die Jan Roos laat er ook weer eens een windje over. Die komt ook alleen maar in de media als er wat te rellen valt. Sneuneus.

 26. Bart

  @Willem

  Tja, als je zelf al onderstreept dat de bestempeling ‘egoïstisch’ ignorant is, dan weet je meteen welk waarheidsgehalte de door jou gebruikte term heeft: 0,0!

 27. China

  HET IS GEEN ZELFMOORD WANT DE WONING IS/WAS AFGEZET MET ROOD LINT DAT DOEN ZE NIET BIJ ZELFMOORD HOOR…GEWOON SPRAKE VAN EEN GEWELDSDELICT DUS

 28. Prector

  “Gewoon” sprake van een geweldsdelict. Duuus…

 29. @China

  Klopt idd dat doen ze niet bij zelfmoordpoging. ..Hieris meer aan de hand. ..vooral ook om t feit dat je niks hoort erover

 30. Clio

  Als je al je geld uitgeeft aan het verbouwen van je rotkop moet je niet gaan janken dat je als ho*r behandeld bent… Had je maar verstandig om moeten gaan met je geld.

 31. @prector

  Inderdaad ja…waren nogal fijne types waar ze mee om ging. Die Michael is al helemaal geen fijne..vaker veroordeeld dus de types van Barbie zijn niet de beste jongens om thuis aan je moeder voor te stellen

 32. @prector

  Ooit gelezen over de schietpartijen in die kroeg van dr? Nee…Dit is geen zuivere koffie

 33. Clio

  @Wollter Zo jij bent echt te dom om te schijten. Dat mislukt nooit zegt ie. Clown.

 34. Mike

  Haar verslaving aan cocaïne speelde ook een rol, maar RTL is gewoon een hypocriete organisatie. Zogenaamd betrokken bij mensen, positief, maar stiekem gaat alles om de centen en het misbruiken van de sociaal zwakkeren. Dat zie je ook bij al die hulpprogramma’s. Het gaat ze niet om het helpen van anderen, maar om aapjes kijken.

 35. Clio

  @10:41

  Wil je zo graag mij zijn dat je m’n naam pikt? En maak lekker ruzie met anderen onder je eigen naam… trieste motherf*cker.

 36. Clio

  Anders trаp ik je in je keloowteh!

 37. Clio

  En Wolter heeft gelijk… Barbie is gewoon een aandachtsho#r. Als ze echt dood wou dan was het wel gelukt.

 38. Clio

  @Fake Clio doe niet nep… Kech!

 39. Wijskijker

  Oh oh oh wat heeft Barbie het niet naar haar zin voor de camera. En wat is het toch allemaal errruhg die vrijwillige deelname aan een tv programma.
  Maar wel tienduizenden euro’s incasseren, je huis gratis laten inrichten, snoepreisje naar Thailand en weet ik veel waarheen en ook nog lekker binnenlopen met de schnabbels die je over houdt aan je bekendheid.

  Zonder deelname aan Oh Oh Cherso zat ze nu achter de kassa bij de Aldi van ‘s ochtends 8 tot ‘s avonds 6 voor een paar euro per uur.

 40. its me

  KIjk wat het ook is ik hoop dat ze er snel beter wordt we hebben het wel over een mens en niet een ding! Dus al die kinderachtige reacties zegt meer over de mensen die het schrijven. Ben nooit een fan van haar geweest, maar dat RTL haar zonder nazorg heeft gedumpt is niet goed te praten. Zeker gezien alle signalen die ze de laatste tijd heeft afgegeven dan had RTL toch zijn verantwoording moeten nemen en haar in ieder geval hulp moeten aanbieden. Zij zijn haar “werkgever” geweest en hebben hun zakken goed gevuld met haar.Het is sneu dat mensen die zo misbruikt worden als oud vuil daarna worden weggegooid. Maar dit is vaker het gedrag van de directie van RTL! Ik wens haar en haar kids het allerbeste toe en hopelijk krijgt ze hulp om dit een plek te geven.

 41. Bart

  @Wollter

  Wat er onnozel aan is? Nou, ten eerste dat je van een zelfmoordpoging uitgaat terwijl je letterlijk nul informatie hebt over de zaak. Dat is al behoorlijk stupide. Daarnaast plegen mannen meestal op rigoreuze wijze zelfmoord: sprong van een brug, ophanging, voor de trein springen, kortom een suïcide waarbij de dood vrijwel meteen intreedt. Vrouwen daarentegen kiezen meestal voor middelen waarbij de dood langer op zich laat wachten. Iemand die zichzelf vergiftigt kan bijvoorbeeld nog uren blijven leven, en dus gevonden en gered worden. Bovendien zijn er mensen die een sprong van 10 hoog hebben overleefd. Het gebeurt niet vaak, maar het gebeurt. Beweren dat iemand die vastberaden is zijn/haar leven te beëindigen, maar het overleeft, het voor de aandacht doet, weet dus absoluut niet waarover hij het heeft! Desondanks je domme scheur opentrekken is derhalve extreem onnozel.

 42. Clio

  Dus als ik ergens werk en stop er zelf mee… en ga daarna m’n oude werkgever afbranden dan moeten zij mij nazorg geven?

  Dat mens is gewoon te dom om te poepen… Dat de kinderbescherming die kinderen niet afpakt…

 43. Clio

  @Bart die domme muts heeft in de breedte gesneden ipv in de lengte.

 44. Willem

  Ah ik zie het al Bart. Je reageert vanuit de psychologie. Dat kan geen coincidentie zijn lijkt mij. De site brengt een bericht en daar reageren wij op. Niet vanuit de psychologie, maar vanuit de info die aangereikt wordt. Daarin wordt aangegeven dat ze het plan heeft om suïcide te plegen, en laat daarbij haar kinderen aan hun lot over. Volgens mij is er zelfs een bij die de moeder nog hard nodig heeft. Ook al wordt veelal aangegeven dat deze types daar niet meer aan denken. Dit vind ik egoïstisch.

 45. Vrijdagavond

  RTL Boulevard snollen zijn Barbie nog aan het uitlachen.

  O nee nu zijn ze te schijnheilig …………

 46. sdf

  alsof rtl hier iets aan kan doen…

 47. Dj

  Conclusie: ze had gewoon een slechte manager die haar voor een habbekrats van 25k liet misbruiken voor goedkope RTL televisie. Een goede manager had haar in al die jaren veel meer laten cashen en wellicht ook beter beschermd

 48. its me

  @clio jouw opmerkingen geven meteen aan wat voor gevoel je voor je medemens hebt. 0.0. Ik werk zelf in de media en ja dit soort reality personen behoren wel degelijk nazorg te krijgen! Met je hoofd op TV brengt een enorme inpakt met zich mee, en nee dat realiseren zich niet van te voren of zelfs niet erna. In de meeste landen wordt er wel degelijk nazorg verzorgd en dat hoort ook zo! Zie het als asbest, als jij van je werkgever met asbest hebt gewerkt en ziek wordt kan je hem wel degelijk aansprakelijk stellen omdat door het verzaken van voldoende veiligheidsmiddelen jij ziek bent geworden. dus doe gewoon normaal en denk even aan gevoelens van je medemens!

 49. donderdagavond

  RTL Boulevard is Barbie nog aan het uitlachen.

  O nee nu zijn ze te schijnheilig

 50. jaidd

  Lekker makkelijk een tv zender de schuld geven, volgens mij is nog altijd zij verantwordelijk voor wat zij doet, niet de tv zender.

  Daarbij is ze nog volgespoten met gemische troep, denk dat dat eerder de boosdoener is dan de tv zender.

 51. By the way

  Natuurlijk, nu heeft RTL misbruik van haar gemaakt. Er deden een hoop andere mensen mee aan die soap die zich helemaal niet misbruikt voelen en waarmee ook contracten zijn gesloten (Michael, Jake, de ouders, de rest van de familie). En ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ze er zelf ook wel van genoot. Misschien is ze mentaal niet de sterkste en moet daar hulp bij komen, maar dat kun je nu moeilijk op RTL afwentelen. Wellicht heeft ze ‘gewoon’ moeite om te gaan met haar drastisch veranderde privé situatie en loopt ze wellicht ook nog tegen de verkeerde mannen aan. Just saying…

 52. Beau ter Ham

  RTL Boulevard is echt bagger tv geworden, eerste item Barbie met was speculaties, gisteren was het echt looser desk. Peter lacht alles weg. Molendijk ego van hier tot Tokyo en Mattie, ach Mattie bijna medelijden met deze Judas.

 53. Vrede

  RTL is ook gewoon een zieke zender. Continu ook mensen bedriegen met dat Astro tv bijvoorbeeld.
  Mensen met een achterstand bellen alleen maar,betalen voor leugens en als je met een gezond verstand die gesprekken aanhoort krijg je plaatsvervangende schaamte.
  Maar RTL laat het toe op die zender.
  Alleen al hiermee laten ze zien dat het oplichters zijn en daarmee heeft Barbie dus ook te maken gehad op een andere manier.

  Ligt dan ook aan die Jake(maybe dat ze daarom geen contact meer hadden) want juist als manager moet je zulke zaken beter regelen maar ja,hij wil ook centjes.
  Op Barbie na heeft die ook niemand onder zich.

 54. Tim

  Ach mensen hou toch op…..duizenden euros verdienen per seizoen (hoeveel waren t er wel niet, telt u mee?) en dan nu in de bijstand zitten. Hoe dom ben je dan…ze heeft zelf overal ja op gezegd wilde zo graag met dr rare giechel op de buis. En nu is het de schuld van RTL…kom op zeg, hoe dom ben je als je als die euros verspeeld, nou ik had ondertussen al in een huis in Blaricum kunnen wonen hoor. Gewoon gevalletje domme muts. En geloof me dit is geen zelfmoord, rare kwasten waar ze mee om ging, idd die vechtpartijen/schietincidenten in dr kroeg in Scheveningen toen ….geloof me hier zit meer achter. De politie zet je huis niet af bij een zelfmoordpoging…en waarom horen we dan niks? Omdat de politie niks mag zeggen hangende t onderzoek natuurlijk.

 55. @Tim

  Geen woord meer aan toe te voegen! Helemaal gelijk.

 56. Remi

  Dit door-en-door domme Haagse mokkel gaat mij, als belastingbetaler,
  nog héél veel geld kosten.

  Oh wacht … de teller loopt al een tijdje …

 57. Wollter

  D’r kunsttieten zijn ontploft…..

 58. Bart

  @Bart hierboven Wil je a.u.b. ophouden met reageren onder mijn naam?

 59. Jantje

  Ik heb begrepen dat de familie niks naar buiten mag brengen over de zelfmoordpoging omdat RTL de rechten heeft. Het is de cliffhanger te zijn in de laatste aflevering van dit seizoen

 60. Remco

  Nou je bent wat mij betreft echt een dom blondje als je seizoenen lang duizenden euros verdient maar nu in de bijstand zit…
  Echt geen medelijden mee.

 61. Ptja

  Er zit gewoon een raar luchtje aan dit hele verhaal. Woning die afgezet is met rood lint….geen woord van de familie of die ex van dr. Nee dit zaakje riekt aan alle kanten mensen.

 62. Mag ik ook wat zeggen

  Nou dat zal dan wel een aanklacht tegen RTL worden, kunnen ze daar weer geld uitslaan om t vervolgens weg te sluizen en bijstand te ontvangen

 63. SerieuS

  Kan iemand mij uitleggen waarom ze nu in de bijstand zit eigenlijk. Heeft ze verkeerd belegd ofzo, je kan nog niet eens een bijstandsuitkering aanvragen bij verlies van een normale baan, zij heeft bakken met geld verdiend, clubs en cafe’s gehad..(nu nog een alimentatie van die vent ook neem ik aan). Zou ze echt alles er doorheen gejaagd hebben?

 64. Leoi

  @China, als er sprake is van gevaarlijke stoffen als gas etc. dan zetten ze het huis ook met rood/wit lint af.

 65. Leoi

  Het kan dus ook koolmonoxide vergiftiging zijn geweest.

 66. Bart

  @Willem
  Klopt. Maar ja, MC heeft er helaas een handje van om de boel sturend te schrijven, hopende dat er zo veel mogelijk mensen in de elektronische pen klimmen.

  @Bart 12.46
  Nee, natuurlijk niet. Iedereen heeft het recht zijn eigen voornaam te gebruiken. Wil je geen verwarring, dan kies je maar een andere naam. Maak het nou even, zeg!

 67. @ Leoi

  Dan heb ik nog minder respect/medelijden met dr want dat zou betekenen dat ze ook de kinderen en de buurt in gevaar heeft gebracht. Dat mens had juist moeten waarderen wat ze had in dr leven….geld en kindertjes…

 68. Lies

  De meeste reality sterren zijn na het stoppen van hun programma in een diep dal beland. Ze beseffen dat ze zijn uitgemolken, uitgelachen en zijn uitgekotst door het grote publiek als de belangstelling is afgenomen.
  Dat weten de producenten, die meestal extra kolen op het vuur gooien om nog meer drama te creëren. Dit soort types worden geselecteerd op het feit dat ze over te weinig zelfkennis beschikken en niet de hoogste opleiding hebben gehad.
  Dat deden ze vroeger ook op de kermis, het is pure exploitatie om er zelf rijk van te worden.
  Samantha is niet in bescherming genomen, zeker niet door haar ‘manager’ en al helemaal niet door RTL.
  Het verbaast me niets dat Samantha hier door geestelijk is beschadigd. Er was niemand om haar te helpen. Diep triest. Ik hoop dat ze snel herstelt zodat haar kinderen hun mama weer terug krijgen.

 69. @ Lies

  Kom op zeg…er bestaat ook zoiets als zelfstandigheid. Ze wist donders goed waar ze aan mee deed…jaren lang geprofiteerd van dr eigen succes….bakken met geld verdient en nu zielig gaan doen en de schuld afschuiven en je eigen nest bevuilen…RTL is gewoon een werkgever. ..meer niet. Dan moet ze toch aankloppen bij die e manager van dr ipv RTL.
  Gewoon dom….eigen schuld dikke bult zeggen we dan.

 70. Hahaha!!!

  Ze heeft geen zelfmoord geprobeerd te plegen. Ze weet niet hoe dat moet, ze is er te dom voor.
  Het moet worden gezocht bij haarvnieuwe vriend.

 71. @ Lies ook

  Toch is t gewoon een kwestie van gemakzuchtig gedrag van dr geweest. Een gewoon iemand had al in een groot huis in t Gooi kunnen rentenieren. Nee zij zit in de bijstand na jaren van geld binnen harken. Wie zn kont brand moet maar op de blaren zitten hoor.

 72. Lies

  Ze verdiende er € 25 000 mee. Huis in het Gooi? Ze is gewoon uitgebuit.

 73. Hahaha!!!

  @13:49 & 13:52

  Rot ‘s op met je debieIe comnentaartjes!! Je lijkt wel een zwakzinnige!!

 74. Hahaha!!!

  En ze zit helemaal niet in de bijstand!!

 75. barbie

  Hoe veel jaar/ hoeveel seizoenen zijn er wel niet geweest…..reisjes….huizen…trips met hele familie. …alles kreeg ze van RTL. …ze is gewoon een parasiet van de samenleving met dr bijstand uitkering. Mag hopen dat de belastingdienst ook nog eens in dr financiën duikt. Hier klopt iets niet. En dan die vriendjes van dr. Krijgt ze volgens mij ook een riante alimentatie van die enge ex van dr ….allemaal maar vage dingen die daar gebeuren. Waarom horen we niks…juist…Zoals iemand al zei hier : politie en familie mogen niks zeggen zolang t onderzoek nog loopt

 76. Lies

  Hoe onnozel en naïef lieve mensen, uit sommige reacties hier boven blijkt dat je zelf ook niet snapt hoe de wereld in elkaar zit. Haar veroordelen terwijl je zelf niet weet ‘How the cookie crumbles’.

 77. @Lies

  Acht seizoenen van 25.000 euro….tel je even mee?

 78. @ hahahaha

  Ze zit wel degelijk in de bijstand. Check Ad.nl site

 79. Lies

  Ik tel mee. Inkomstenbelasting. Dus netto veel minder. Auto gekocht gok ik, kleding etc?
  Want zoveel blijft er echt niet over na elk seizoen? Maak jij maar een rekensommetje voor mij?

 80. Remi

  … Wie betaalt de ziekenhuisrekening van dit opgepompte misbaksel ?
  … Ik, denk ik … als hardwerkend mens die elke maand belasting betaalt.
  … Om nog maar te zwijgen van de jaar-afrekening …

  Ik ga ervoor zitten vanavond … RTL Boulevard en Shownieuw.
  … bezorgde blikken, en commentaartjes … Peter R is er ook denk ik ?

  … Ik ga ervan genieten ;)
  Zo verdien ik nog iets terug van m’n zuurverdiende centen …

 81. Lies

  Iedereen kan in de bijstand belanden als je verder geen kansen hebt op de arbeidsmarkt.

 82. Lies

  @remi: Jezus daar heb je een zorgverzekering voor. Of sta je nog bij je moeder op de polis?

 83. @ hahahaha

  https://www.ad.nl/show/barbie-ik-ben-misbruikt-door-rtl-warner-bros-en-mijn-manager-jake~adf58c2e/

  lees even onder t kopje STOPPEN

  Nu bijstand aanvragen terwijl je bakken met geld hebt verkwist …je kan gewoon een baan kan zoeken….waarom zou ze geen kansen hebben op de arbeidsmarkt Lies?

 84. ann-Lynn

  ”Barbie” heeft regelmatig aangegeven dat het haar teveel wordt.

  We konden het allemaal ook zien in de serie.

  WAAROM GREEP NIEMAND IN? Heeft RTL wel hulp/begeleiding aangeboden?

  Nazorg en begeleiding is bij RTL zeer slecht geregeld. RTL heeft weldegelijk schuld aan situatie van Samantha!

  Sterkte Samantha, familie en friends, lobi love!

 85. Liesje toch...

  Waarom zou Barbie geen kans hebben op de arbeidsmarkt als jonge meid. Ik denk dat ze als BN’er best bij de tv nog wat had kunnen doen hoor. En als onbekende NL’er kan ze ook gewoon een baan zoeken. Ze is jong genoeg, kom op zeg niet zo naief. Leuk winkeltje beginnen…kinderkleding ofzo…ze had geld zat om te investeren. Beetje meid is op dr toekomst voorbereid !

 86. Shirley

  Mensen geloven ook alles wat ze lezen! Zij komt niet eens in aanmerking voor bijstand.

 87. Lies

  Ze heeft HEEL VEEL minder kansen op de arbeidsmarkt omdat iedereen haar kent. Zou je haar aannemen als je wetgever bent?
  Ze heeft kinderen en daarom is het goed dat de bijstand er voor haar is. De uitkering die ze krijgt gaat gepaard met minimaal 10 sollicitatiebrieven per week versturen. Houdt ze zich daar niet aan dan wordt haar uitkering per direct stopgezet. Dat is onze participatie wet. Daar bij moet je kunnen aantonen dat je niet meer dan ca. € 5000 aan eigen vermogen hebt. Dus niet meer dan dat aan spaargeld of bezittingen zoals een auto.

 88. Peter K.

  Ik denk ook dat ze toch echt wel het een en ander aan zichzelf te danken heeft hoor. Op zo een jonge leeftijd had ze er al goed bij kunnen zitten maar waarschijnlijk is t succes naar dr hoofd gestegen en is t nu de schuld van RTL.
  Gewoon uit de bizznis stappen en een baan zoeken. Niet lullen maar poetsen.

 89. Hallo zeg

  Die is van top naar flop afgegleden zeg. Vindt t maar wel raar dat we totaal niks horen…

 90. Ga toch weg...

  Volgens Lies hield ze niet zoveel over…oh nou ik denk dat je met 25.000 euro bruto per seizoen toch aardig wat kan investeren in je toekomst. Ze schnabbelde genoeg bij hoor met optredens en fotoshoots.

 91. anonymous

  @china; als het in een huis erg bloederig is, wordt er wel een roid lint geplaatst om kijkers buiten te houden.

 92. anonymous

  @china; bij (mislukte) zelfmoordpoging, die erg bloederig is verlopen, wordt wel een rood lint geplaatst om nieuwsgierige blikken buiten te houden.

 93. Rodrigo

  met Liesje 14.13 eens

  Neem een voorbeeld aan Jasmine Sendar, toen die niet meer aan de bak kwam, is ze gaan werken in een kinderdagverblijf

 94. @rodrigo

  Fred Teeven buschauffeur geworden…en idd Jasmine Sendar….helemaal gelijk, maar nee hoor Barbie gaat de bijstand in…

 95. Kim Holland

  Ze mocht bij mij werken, wilde ze ook niet

 96. info

  Niks zelfmoord. Jordi Ossel zit niet voor niets vast.

 97. Beau ter Ham

  Don’t make stupid people famous RTL !

 98. Leoi

  De ()geldwolf plastische chirurg had haar naar een psycholoog moeten doorverwijzen in plaats van elke keer weer veel geld van dat arme mens aan te nemen.

 99. Yes

  De (geldwolf) plastische chirurg had haar naar een psycholoog moeten doorverwijzen in plaats van elke keer weer veel geld van dat arme mens aan te nemen.

 100. Willem

  Een aap heeft een hoger IQ, rot op met dat gestoorde domme kutwijf.

 101. aammehoela

  Dit is een van de redenen om niet naar deze pulp te kijken. Mensen met een beperkt IQ die ineens beroemd moeten worden van de tv-bazen. Dat is vragen om moeilijkheden. Bagger-tv roept dit op.

 102. martin

  Als het een zelfmoordpoging was en niet is gelukt dan heeft ze niet haar best gedaan.

 103. Lies

  Een goede reden voor RTL (commerciële zenders) on het format kritisch onder de loep te nemen. Hulp-tv. Peter van der Vorst, denk daar eens over na.
  Met uitzondering van hulp programma’s die mensen oprecht op de rit zetten zoals Nartijn Krabbé met Uitstel van…
  Ik vertrek, Bouwval gezocht, dubbeltje op zijn kant, lelijke eendjes…

 104. Yes

  Ze kwam pas tot inzicht na het programma, ”Chantal blijft slapen”. Toen pas gingen haar ogen open, in plaats van te blijven dromen..

 105. JeVader

  Barbie, moeder van 2 kinderen,, staat nog wekelijks op de bar de del uit te hangen, al dan niet onder invloed van coke of andere genotsmiddelen.
  Mevrouw moet eens bij zichzelf ten rade gaan.

  Het wordt tijd dat Michael de kinderen voorgoed meeneemt naar Spanje.

 106. Roobie

  Wat een gezeik weer, waarom word altijd de schuld bij RTL neergelegd. Barbie was altijd wel erg blij met dat geld wat ze verdiende bij RTL, waar kon ze allemaal dat spul van kopen?. Is wel makkelijk om dat bij de zender neer te leggen, ze heeft wel flink geprofiteerd. SBS en de NPO is niet veel beter of slechter dan RTL, Commercie is gewoon hard. Niet alleen bij televisie zenders maar ook elders, daar waar verdiend kan worden word dat niet nagelaten. Bij NPO word met belastinggeld gesmeten voor bonussen en salaris, bij de commerciële zenders komt dat geld uit de reclame.

 107. SOLANGE

  Labiele meid jammer van de kinderen

 108. De intellectueel

  Oerlemans is het”brein” achter deze serie, meneer is opgeleid door van den Ende producties nou dan weet je het wel. Goedkope tv maken en scoren over achtermans rug. Ook Jokertje heeft spijt heb ik wel is gelezen. Het zijn jonge mensen die worden neergezet als sterren en daarna worden ze het ravijn in geduwd. Ik ben geen fan van haar maar ik sta wel achter haar verhaal.
  Triest gewoon. Sterkte meid.

 109. Lodewijk

  Jonge mensen als STERREN???? Nou als zij hun eigen naam kunnen schrijven dan zijn ze knap.
  Wat een vreselijk stel domme mensen daar in Den Haag, een aap heeft meer intellect.

 110. shenkie

  Warner Bros heeft vanaf het begin van alles ondernomen om Michael en Samantha steun te bieden op zowel mentaal als financieel adviserend vlak. Ze wisten alles beter, werden too big for their own pants; zijn de afgelopen jaren bijna nergens op komen dagen als ze op toernee door Nederland konden om geld te verdienen want ‘geen zin in’, ze is als een prinses behandeld bij RTL en verdiende die 25.000 euro niet over 52 weken, zoals sommige landgenoten, maar in ca 6 weken… wie doet haar dat na.
  Opgroeien in de spotlights 7 jaar lang: man, huwelijk, kids en scheiding is een hoop, als je dan aan t einde van het liedje alleen staat met 2 kids, niet de diploma’s, sjoege, geduld, mentale staat hebt om t alleen te rooien/aan het werk te kunnen en het psychisch en financieel te kunnen bolwerken, dan kan je als een dolle om je heen gaan maaien, omdat je vaste waarden ‘rtl/warner’ weg zijn gevallen, maar daar ben je niks mee. Misschien hadden ze nooit met die 2 in zee moeten gaan, maar dat is allemaal achteraf geklets nadat ze het niet meer trok. We hebben toch wekelijks met 500.000 man geamuseerd naar die carcrash-show zitten kijken, Ingewikkeld man.

 111. Freek Bleek

  Wat de reden ook mag zijn, ze is moeder van 2 jonge kinderen en staat er alleen voor, zonder veel kans op een goed betaalde baan. Het leven is soms geen sprookje, ik gun haar een goed herstel en dito begeleiding. Arme kinderen…

 112. Er ist wieder da

  Zeker arme kinderen. Vooral met zo’n ouders. Het zou verboden moeten worden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.