RTL 4 zet Yolanthe en Johnny op The Talent Project

RTL 4 zet het nieuwe duo Yolanthe Sneijder-Cabau en Johnny de Mol op de presentatie van de nieuwe vrijdagshow The Talent Project. Dat onthulden ze vanavond in RTL Boulevard. The Talent Project van producent EndemolShine profileert zich als hét nieuwe programma binnen het genre talentenjachten. Dat genre wordt momenteel gedomineerd door The Voice of Holland, een productie van Johnny de Mols vader John de Mol. Dat programma keert volgend seizoen ook gewoon terug.

De keuze voor Yolanthe Sneijder-Cabau en Johnny de Mol is verfrissend. Al enige tijd klinkt het geluid dat de kijker een beetje moe is van het The Voice of Holland-duo Martijn Krabbé en Wendy van Dijk.

Johnny de Mol denkt niet dat er sprake is van overkill in het genre: “Naast alle andere talentenshows die er al zijn blijkt er gewoon tóch nog ruimte te zijn voor nog eentje.”

Yolanthe Sneijder-Cabau is enthousiast over het nieuwe format: “Het is een programma voor mensen die kunnen zingen, maar nog niet heel erg ervaren zijn. Ze hebben geen podiumervaring, maar willen dat wel heel graag leren.”

Sinds kort woont Sneijder-Cabau in Qatar, maar deze korte programmaserie – er worden zes afleveringen gemaakt – kan ze goed combineren met haar leven als voetbalvrouw.

De eerste aflevering is komend najaar op de vrijdagavond.

Lees ook: RTL 4 in najaar met nieuwe vrijdagshow Talent Project (vanmiddag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen