Robert ten Brink wil graag eens een bord schoonlikken

Robert ten Brink zou graag nog eens een bord schoonlikken, zoals hij dat als kind wel eens deed. Dat vertelt de RTL 4-ster in zijn column in de Vriendin. Soms vraagt Ten Brink zich nog wel eens af wanneer hij eigenlijk is gestopt met het aflikken van zijn borden. “Niets is toch eigenlijk heerlijker dan dat. Ja, ik weet dat het niet hoorde en ook vaak niet mocht, maar gewoon je bord omhooghouden en totaal aflikken hoort bij kind-zijn. Ik zou dat echt nog weleens willen doen“, geeft hij aan.

Maar waarom zou je dat als volwassen man die All You Need Is Love presenteert eigenlijk willen? “Gewoon, om te voelen of het net zo lekker is. Maar het zou wel een beetje raar staan, vooral in het openbaar – dat doen volwassenen niet, ook al willen ze nog zo graag.”

Er is volgens Ten Brink geen sociaal geaccepteerd alternatief. “Je kunt natuurlijk heel stiekem met je vinger over een bord vegen voor het laatste beetje saus, maar dat voelt toch anders.”

Daarom gaat hij het binnenkort toch maar gewoon eens een doen: een bord schoonlikken. “We moeten weer meer kind zijn, de verwondering moet terug en het spelen dat je een ridder bent ook. En dan ga ik weer gewoon mijn bord aflikken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen