René Froger vond tv-carrière Natasja ‘erg onhandig’

Geplaatst op Wed 10 Jan 2018 om 15:00

René Froger was aanvankelijk niet zo blij met de tv-carrière van zijn vrouw Natasja Froger, omdat ze daardoor minder tijd had om de huismoeder uit te hangen. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice vandaag in de Volkskrant. Natasja’s tv-carrière begon in 2006 met het programma Schoondochter Gezocht bij de TROS. René vond het wennen dat ze daardoor niet thuis was. “Nou, hij moest wel even wennen. Eerst was ik er altijd voor de huishoudelijke en praktische zaken.”

Ze deed eerst allerlei huismoeder-achtige dingen. “Ik reed de kinderen overal naartoe, ik was luizenmoeder, ik waste de voetbalkleren voor het hele team, ik deed boodschappen en als René tot laat ‘s nachts een concert had, liet ik ‘m uitslapen, bracht ik ‘s ochtends de krant op bed met een kopje thee.”

Zo’n bestaan is niet te combineren met een tv-carrière. “Dat veranderde dus ineens allemaal en daardoor raakte René in conflict met zichzelf. Enerzijds gunde hij het me zo, maar anderzijds vond hij het erg onhandig. Plots moest hij zijn optreedpak zelf naar de stomerij brengen of ook boodschappen doen. Vond hij moeilijk, maar inmiddels allang niet meer.”

Hoe kwam ze eigenlijk aan haar eerste tv-programma? “De credits voor mijn ontdekking komen geheel toe aan Ellen Meijerse van Eyeworks. Zij zag me in de real-life soap over ons gezin, Puur Froger. Bij Eyeworks vonden ze dat ik te allen tijde mezelf bleef, camera aan of niet.

Het Volkskrant-interview met Natasja Froger kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
12 Reacties op “René Froger vond tv-carrière Natasja ‘erg onhandig’”


 1. Slaaf

  Jezus, wat een harses. Die had op 6 januari beter even naar Italië kunnen gaan voor Befana.

 2. Ronald de Vries

  Ja dat kan ik mij voorstellen als je vuil wasgoed voor gewasen aanziet en ophangt. Ben je toch niet echt slim en geen gelul over dat zien mannen niet want dat ziet een man wel. Gewoon je hersencellen aan het werk zetten. Trouwens wel erg ouderwets hoor met je huisvrouw leven verdomme in 2018 en zelfs in de islamwereld wil de man dat zijn vrouw werkt.

 3. Japie

  Een lachertje om dat enge mens voor tv te halen.
  Maar ja kruiwagens genoeg daar bij RTL.

 4. Wijskijker

  Ziet er uit als het veenlijk.

 5. Jan

  Is dat een neus of een snavel?

 6. valerie

  Heb er nooit ook maar iets van begrepen dat zij op tv moest. Misschien een hele aardige en lieve vrouw maar ik heb er als tv kijker geen enkele klik mee. Wat mij betreft mag ze lekker voor die bolle blijven zorgen, zijn “zang” carrière is nu toch wel passe (niet meer om aan te horen)

 7. Bears' den

  Dit is echt serieus een heks..
  En dat zeg ik niet alleen door dat hoofd wat erop zit..
  Ze is zo nep als de siliconen tieten van mijn buurvrouw..
  hele enge vrouw..

 8. snuifje

  Helemaal eens met Rene, proost!

 9. anonymous

  Froger heeft dus eigenlijk geen vrouw maar een huishoudster.

 10. Dennis

  Dit mens denkt alleen maar aan geld, maar haar gezin heeft ze totaal niet onder controle.

 11. critikast

  Was ze maar gewoon zijn poetsvrouw gebleven, want op televisie geeft ze blijk van haar simpele, nauwelijks opgeleide geest. Alleen met tieten ben je nog geen presentatrice..!

 12. Lies

  Lekker dan. De reacties hier boven.
  Natasja mop, de relatie die je met René hebt staat in het teken van je echtgenoot. Waarom kan hij jou niet steunen? Waarom zou je jezelf wegcijferen?
  Het is 2018, laat zien dat je je eigen carrière verdient?
  Hij kan het best zelf maar je hebt hem gruwelijk verwend en verpest.
  Hij hoort ook aan jou te denken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.