René Froger vond tv-carrière Natasja ‘erg onhandig’

René Froger was aanvankelijk niet zo blij met de tv-carrière van zijn vrouw Natasja Froger, omdat ze daardoor minder tijd had om de huismoeder uit te hangen. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice vandaag in de Volkskrant. Natasja’s tv-carrière begon in 2006 met het programma Schoondochter Gezocht bij de TROS. René vond het wennen dat ze daardoor niet thuis was. “Nou, hij moest wel even wennen. Eerst was ik er altijd voor de huishoudelijke en praktische zaken.”

Ze deed eerst allerlei huismoeder-achtige dingen. “Ik reed de kinderen overal naartoe, ik was luizenmoeder, ik waste de voetbalkleren voor het hele team, ik deed boodschappen en als René tot laat ’s nachts een concert had, liet ik ‘m uitslapen, bracht ik ’s ochtends de krant op bed met een kopje thee.”

Zo’n bestaan is niet te combineren met een tv-carrière. “Dat veranderde dus ineens allemaal en daardoor raakte René in conflict met zichzelf. Enerzijds gunde hij het me zo, maar anderzijds vond hij het erg onhandig. Plots moest hij zijn optreedpak zelf naar de stomerij brengen of ook boodschappen doen. Vond hij moeilijk, maar inmiddels allang niet meer.”

Hoe kwam ze eigenlijk aan haar eerste tv-programma? “De credits voor mijn ontdekking komen geheel toe aan Ellen Meijerse van Eyeworks. Zij zag me in de real-life soap over ons gezin, Puur Froger. Bij Eyeworks vonden ze dat ik te allen tijde mezelf bleef, camera aan of niet.

Het Volkskrant-interview met Natasja Froger kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen