Netflix adviseert kijkers ‘bingerace’ op Nieuwjaarsdag

De Amerikaanse videodienst Netflix, ook in ons land de grootste, adviseert om op deze Nieuwjaarsdag te bingewatchen. “​Na een spetterende oudejaarsavond volgt, jawel… de onvermijdelijke kater.​ Netflix is er voor jou op de eerste dag van het nieuwe jaar​ met​ ​heerlijk luchtige en grappige series, die je de hele dag (en nog lang daarna!) gezelschap houden“, aldus de zender. “Begin 2018 dus goed met jouw eerste bingerace van Friends, Orange is the New Black, Prison Break en vele andere toptitels!​

Veel mensen genieten momenteel van het nieuwste, vierde seizoen van de hitserie Black Mirror. Deze serie bestaat uit op zichzelf staande afleveringen, maar hebben een gezamenlijk overkoepelend thema, namelijk de invloed van technologische ontwikkelingen op onze werkelijkheid.

Onder meer Wouke van Scherrenburg is er momenteel aan verslingerd. “Black Mirror 4 is weer adembenemend goed mensen, te zien bij Netflix“, zegt ze.

Ruud Hendriks, één van de grondleggers van de commerciële radio en televisie in ons land, denkt dat 2018 alleen nog maar meer het jaar wordt van partijen als Netflix. “2018 wordt voor RTL, SBS en NPO het jaar van disruptie, ontslagen en accepteren dat het nooit meer wordt zoals het was“, twittert hij vandaag.

Kijkers vluchten naar Netflix, adverteerders naar Facebook en Google. Tv-producenten en facilitaire bedrijven wacht hetzelfde lot.

Maar productiehuizen kunnen toch voor partijen als Netflix gaan produceren? “Nee, de meesten zijn niet in staat hoogwaardig drama te produceren.

Foto: Netflix

Meer in Netflix

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen