Na Bon Bini Holland nog vier filmpremières bij RTL 4

De grote drie tv-zenders NPO 1, RTL 4 en SBS 6 doen anno 2018 nog maar weinig met film. De komende weken krijgt de RTL 4-kijker echter wél een behoorlijk aantal filmpremières voorgeschoteld. Na de première van de Jandino Asporaat-film Bon Bini Holland gisterenavond, waar 771.000 mensen (12 procent) naar keken, gaan er de komende twee donderdagen nóg twee Nederlandse films in première en verschijnen er op de zondag twee premières van blockbusters uit Hollywood.

De Nederlandse filmpremières betreffen Mannenharten 2 op volgende week donderdag (11 januari) en De Ontsnapping op de donderdag erna (18 januari). Mannenharten kent een sterrencast met onder meer Daan Schuurmans, Jeroen Spitzenberger en Barry Atsma. De hoofdrol in De Ontsnapping is voor Isa Hoes.

En dan de twee Amerikaanse filmpremières. De eerste is The Wolf Of Wall Street, aankomende zondag om 20.00 uur op RTL 4. In deze drie uur durende kaskraker speelt Leonardo DiCaprio de malafide beursmakelaar Jordan Belfort. Jordan verdient bakken met geld en verliest zichzelf al gauw in de drank, drugs en seks.

Naast deze Golden Globe winnaar-gaat op zondag 14 januari ‘Mission: Impossible – Rogue Nation’ in tv-première bij RTL 4 om 20.00 uur. In het vijfde deel van de Mission: Impossible-reeks gaat Tom Cruise als geheim agent Ethan Hunt de strijd aan met het onrecht.

Hopelijk voor RTL 4 weten deze filmtitels iets beter te scoren dan de première van Bon Bini Holland gisterenavond.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen