Luuk Ikink vindt aantal tv-gidsen NPO absurd

Luuk Ikink vindt het aantal tv-gidsen dat de publieke omroep uitgeeft behoorlijk absurd. Dat laat de Boulevard-ster weten op Twitter. Ikink vindt zo veel tv-gidsen helemaal niet nodig. “Zat net beetje te speuren en kwam er achter dat de publieke omroepen elke week 11 tv-gidsen uitbrengen: Avrobode, TrosKompas, Televizier, TVFilm, TVKrant, KRO magazine, Mikro Gids, Varagids, EO Visie, VPROGids & Max Magazine. Weet niet waarom, maar het voelt een tikkie overdreven.

Moet de NPO hier paal en perk aan stellen? “Nee, ze hoeven niet weg van mij hoor – lekker doen als er brood in ziet. Heb zelf alleen al 100 jaar geen gids meer ingekeken.

Ikink denkt dat de tv-gidsen een langzame dood sterven. “Denk ik ook, kan mij niet voorstellen dat er mensen onder de 40 zijn die als ze gaan samenwonen een avondje gaan grasbomen over welke tv-gids ze de komende 35 jaar gaan nemen ;)

Is zeven keer Boulevard per week trouwens ook niet een beetje overdreven, legt iemand hem op Twitter voor? “We zijn ook online te vinden met site en app!“, reageert Ikink daarop.

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen