Luuk Ikink komende twee weken niet in RTL Boulevard

Luuk Ikink is een beetje de Piet Paulusma van RTL 4. De presentator is eigenlijk vrijwel elke dag op zender en als hij er even níet is laat hij de kijker direct in verwarring achter. Als tv-talent kan Ikink nog niet veel eisen stellen en daarom moet hij vrijwel elke dag opdraven in RTL Boulevard. Voor het eerst sinds de zomer heeft hij nu een paar weken vrij. “Ik heb twee weken vakantie! Frank Dane is je co-host van dienst de komende periode!“, laat het tv-gezicht uit Oldenzaal weten op Twitter.

Waar Ikink in de zomer werd vervangen door afwisselend Frank Dane en Jamai Loman, wordt nu alleen Frank Dane ingeschakeld. Loman stelde in de zomer behoorlijk teleur als Boulevard-host.

De meningen over Ikink zijn nog altijd sterk verdeeld. Veel mensen begrijpen niet waarom hij elke dag weer in beeld verschijnt, maar recentelijk oogstte hij wel veel lof voor de manier waarop hij rapper Boef aanpakte.

Bovendien lijkt Ikink ineens wat tegenwicht te bieden aan de egomania in RTL Boulevard. Zo gaf hij aan dat hij het goed vindt dat er mensen zijn die kritiek uiten op Boulevard en floot hij Marieke Elsinga terug toen ze media verweet zout op elke slak te leggen, terwijl Boulevard ook niet vies is van wat reuring.

Eerder vorig jaar oogstte Ikink nog wel veel kritiek toen hij en zijn collega’s dagenlang de Humberto Tan-affaire verzwegen. Zijn excuus was dat Boulevard nooit bericht over andermans berichtgeving als daar niets aan toe te voegen is, terwijl dat in veel andere gevallen wel gebeurt.

Het is niet bekend wat Ikink tijdens zijn vakantie gaat doen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen